Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Doktor Muayene Yapmak İstemiyor!

22 Mayıs 2023 14:51

Bugün 22 Mayıs 2023 tarihinde randevum vardı. 12:20'de ve yola çıktım Cerrahpaşa Hastanesine Ortopedi bölümüne ve hastaneye yaklaştığım zaman aradılar ve sordular sorunum/şikayetim nedir diye. Sırtım ağrıyor dedim fıtıklarım var dedim fakat arayan şahıs 'doktor bey sırt bölgesine bakmıyor, sadece ayak bölümüne bakıyor' dedi. Ben de ortopedi is bakması gerek yıllardır ortopediye diyorum dedim. Telefondaki şahıs ise 'doğrudur fakat ****** bakmak istemiyor sırt bölgesine ' dedi. Bende öyle bir şey olur mu nasıl bakmak istemiyor dedim. Şahıs ise 'bilmiyorum hanımefendi doktor bey istemiyor isterseniz başka doktor başka güne randevu verelim' dedi. Ben de buraya kadar geldim ağrı sizi içinde fıtıktan dolayı belim ağrıyor nasıl olur dedim, şahıs ise ' yapacak bir şey yok *** bey bakmak istemiyor' dedi sonra 'isterseniz ayak dizlerinize bakabilir onun muayene ücreti ise 480 TL'dir, yoksa başka bir güne başka bir doktora randevu alın o bakıyor' dedi. Bu nasıl olur acaba çok merak ediyorum t. C. Vatandaşları bu kadar mı değersiz sizin gözünüzde?

Seçil sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Randevu Saatinde Doktor Yok, Hizmet Alamama Sorunu

23 Ocak 2024 13:11
Naz sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Cerrahpaşa Hastanesi Gerekçesiz Borç Çıkartıyor!

19 Nisan 2024 22:40
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Doktoru Hasta Beğenmesi, Mobbing Yapması

27 Ekim 2023 23:37

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Santralindeki Olumsuz Deneyim Ve İletişim Sorunları

17 Şubat 2025 11:22

Haksız Ücretlendirme Ve Bilgi Eksikliği Sorunu