Begüm sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Dolgu Botox Müşteri Memnuniyetsizliği

15 Mart 2024 22:03

WhatsApp üzerinden fiyat aldım ve yazışmaları da ekliyorum. Komisyondan bahsedilmedi ve randevu alarak bugün dolgu işlemi için gittim. İşlem öncesi ücreti kredi kartıyla ödemek istediğimde, komisyon olduğunu söylediler. Dolgu ücreti 6000₺, komisyon %20 yani 1200₺ idi. 'Neden bunu belirtmiyorsunuz? ' diye sordum çünkü ona göre hazırlıklı gitmiştim. Yine de sorun etmedim ve ek hesabımdan EFT yaptım (şahsi bir IBAN'a). Bekleme alanında beklerken, benden önceki bayanların işleme alındıklarını ve konuşmalarını odadan duyduğumu fark ettim. Bir bayan, kartla ödemek istediğini, ancak çalışanın EFT yapmasının daha iyi olacağını söylediğini belirtti. Bayan, bu seferlik komisyon alınmamasını rica etti ve çalışan kabul etti. Bunun üzerine çalışanı yanıma çağırdım ve duyduklarımı aktardım. Bana, iş birliği yapıldığı ve işletme sahibinin arkadaşı olduğu söylendi. Bu durumdan, işlemi yapan doktordan memnun olmama rağmen, işletme sahibiyle ilgili şikayetim var. Şimdi bu ticaret ahlakına sahip olmayan işletme hakkında hem buraya yazıyorum hem de CİMER, BİMER ve ticaret odasına şikayetlerimi ileteceğim. İşletme, faturasız işlem yapmakta ve 'z**' isimli bir şahsın hesabında paraları toplamaktadır. Şirket hesabı gözükmemektedir. Bilgisayar randevu kayıtlarından başlayarak, tüm konuları inceleme talep edeceğim. Gördüğüm bu çirkin muameleyi başkalarına yapmanıza izin vermeyeceğim.

Yorumlar (10)

Aybike

Ayrıca iş yeri sahibi olarak istediğim arkadaşıma indirim yaparım istediğim arkadaşıma bedava işlem yaparım sizi ilgilendirmez

Aybike

Seninde mahalleden arkadaşların ollsaydıda sana indirimli botox yapsaydıda bu kadar çıldırmasaydın keşke😥

Aybike

Ne mezunu olduğunu bilmem ama arka arkaya bir sürü yorum yaptığına göre bayağı işsizmişsin

3 kuruşun peşine düşen çok mezun bilmiş bey... Sen de beni çok güldürdün

Begüm

Gerçekten mahalle varii insanların işlettiği bir yere gelmişim ben bu olayı yaşadığım için kendi adıma artık memnunum kalite insanın özünde başlar... Mükemmel kalitede bir kadınmışsınız 🤣🤣 Ticaret Bakanlığı yakın zaman da residance giriş kayıtlarınızla günlük yaptığınız işleri karşılaştırdığında aynı açıklamayı kendilerine yaparsınız... Size kaliteli üslubunuzla hayatınızda başarılar diliyorum 😘

Aybike

Dünyanın her yerinde kredi kartına komisyon yapılıyor... Bunu bilmemek sizin probleminiz. Ayrıca doktor makbuzu sonradan kesilen bir şey... Hesaba havale yapmış olmanız vergi kaçırıldığı anlamına gelmiyor... Belli ki bu konularda hiçbir bilginiz yok...

Aybike

Doktor muanesinden bahsediyoruz bakkaldan değil!

Begüm

Son bir ek daha "karşınızdaki kişi kimdir nedir necidir ne iş yapıyor ya da ne mezunu ya da günlük yaşantısı nedir " bilmeden bence çok beylik laflar etmeyin :)

Begüm

Bu arada Türkiye hariç hiçbir ülkede hiçbir işletme hesaba EFT almaz bunu da öğrenmenizi rica ederim :) yeni gelen yasalarla birlikte inşallah bizim ülkemizde bu yolda gitme yönünde... :) yapsınlar ki işini düzgün ahlaklı yapan diğer işletmelerin hakları korunsun... Siz bilmezsiniz ama yinede bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)

Hahahahhaha 🤣🤣🤣 vallahi beni güldürdünüz

Sevgı sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Aldatmacası Ve Ekstra Ücret Şoku

15 Kasım 2024 17:14
Kampanya Aldatmacası Ve Ekstra Ücret Şoku

Durra Clinics 'de Yaşadığım Olumsuz Deneyim

20 Haziran 2024 18:46
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Medica World Estetik Etik İlkelere Uymama

28 Aralık 2023 17:27