İsonem MS 82 Ağır Koku

22 Aralık 2023 21:14

İsonem MS 82 5kg satın aldım, rutubet olan odama kullanım talimatlarına göre uygulama yaptım ama 1 ay geçmesine rağmen hala ağır bir koku var. Odada duramıyoruz. Üzerine 72 saat sonra 3 kat normal su bazlı duvar boyası, belli aralıklarla yapmama rağmen 1 ay geçti. Ağır koku yüzünden yatak odamı kullanamıyorum.

Yorumlar (5)

Gülay
Gülay

Esimde İsonem iç cephe çocuk odası için aldı. Odayı komple boyadık bir yıl olacak gece gündüz pencere açık olmasına rağmen koku gitmedi. Pencere ve kapi kapatılınca sıcak ortamda koku dahada yogunlasiyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bu sorunu yaşayıp da çözen biri varsa lütfen dönüş yapsın. Odayı boyasak acaba çözüm olur mu?

Çağlar

1 ayın sonunda geçti mi tamamen yoksa koku var mı yine hafiften 2 haftayı geçti benim 2 hafta boyunca full cam açık durdu odamda yatmadım tütsü yaktım, kahve, yumuşatıcı vs koydum odaya hala koku var

Özlem
Özlem

Koku geçti mi acaba, aynı sorunu biz de yaşıyoruz, ağır bir koku var ama git gide azaldı. Sadece tamamen geçmedi, 1 ay oldu

Serdar
Serdar

Aynı Sorun şirketi aradığınızda 1 haftaya geçer diyorlar 3 hafta oldu azalma bile yok boya kokusunda

Furkan
Furkan

1 aydan fazla sürdü ve devamlı adanın camı açık olduğu halde

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Koku Kabusu: İsonem MS 82'nin Beklenmedik Etkisi

14 Ekim 2024 22:58