Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Tekirdağ'da Göz Ameliyatı Randevusu Bekleyişine İlişkin Şikayet

Cemile'nin Teşekkür Mesajı
Teşekkürler iyi ki varsınız

Tekirdağ Fehmi Cumali Oğlu Hastanesi'nde göz ameliyatı sırası bekliyorum. 4 aydır hiçbir şekilde bana dönüş yapılmadı. Doktorum İ*** O***, listeye alınmıştı ve arayacaktı; ancak hala arayan yok. Ameliyatım acil olmasına rağmen başka doktordan da randevu bulamıyorum. Bilginize sunarım.

10 Mart 2024 10:09

Tekirdağ Çorlu fehmi cumali oğlu şehir hastanesinde göz muayene si oldum acil ameliyat olmam lazım aralık ocak gibi beni arayıp ameliyat günü verilecekti aylardır beni kimse aramadı üstelik ameliyatım acil hiçbir şekilde göz muayenesi için randevu bulamıyorum doktrm İ*** o***

Cemile
16 Nisan 2024 11:59

Teşekkürler iyi ki varsınız

Tekirdağ Şehir Hastanesi Randevu Sorunu

Tekirdağ Süleymanpaşa Fehmi Cumali Şehir Hastanesinde neden randevular yok? Cildiyeye kaç kere talep bıraktım, mecburum ...

1 Destek

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

İsmail FehmiCumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

Seyhun
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Fatih
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Yusuf

Öne ÇıkanKonular