İsmail Fehmi Cumalıoğlu Hastanesi Randevu Alamama Sorunu Ve Sağlık Hizmeti Eksikliği

2 hafta oldu. Kulak burun boğazdan randevu talebi oluşturdum. Kimse randevu vermiyor. Hastanede çalışanlara sorduruyorum. Kimseye randevu vermiyorlar diyorlar. Böyle Şehir Hastanesi mi olur? Sağ kulağım duymuyor. 1 dakikalık iş, kulağımı temizleyecekler.  Her gün gliserin damlatıyorum, belki bir umut randevu verirler diye ama yok!

Gaziantep Şehir Hastanesi Hasta Kabul Etmiyorlar

15 Kasım 2023 15:393.067

Bir haftadır kulak burun boğaz randevusu için 'randevu yok' diyorlar. A********* Y***** Gaziantep Şehir Hastanesi ve İ**...

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Randevu Verilmiyor Şikayet

Tekirdağ Yeni Şehir Hastanesi'nden randevu alamıyorum. Kendime hiçbir doktordan randevu alamıyor, tam iki aydır uğraşıyo...

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi Randevuyu Kafalarına Göre İptal Ediyorlar

25 Eylül 2023 00:4934.437

2 oldu. Bu kulak burun boğaza randevu alıyorum son 2 gün kala iptal ediliyor. Bu nasıl bir hastane, zaten zar zor randev...

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

İsmail FehmiCumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

Seyhun
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Fatih
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Yusuf

Öne ÇıkanKonular