İŞKUR Paylaşılan İlanlar Hakkında Sorun

30 Ekim 2023 14:23

Osmangazi belediyesi'ne ait osperaş aldı. Kurum her ay en az iki sefer personel ilanı paylaşmakta. Bugün osperaş'a ait numarayı aradığımda beyefendi paylaşılan ilanlara güvenme, onları İŞKUR paylaşıyor dedi. Yani boş yere başvuru yapıyormuşuz, ilgilenen yok. İş arıyoruz, çalışmak için gidip başvuru yapıyoruz ama sonuç yok. Kurum İŞKUR'a atıyor topu, İŞKUR da meslek danışmanı ile görüş diyor. Ortada bir sorun var, kimse üstüne almıyor.

İŞKUR kurum dışı ilanlarda paylaşılan bu alımlar gerçekte yok ise ne olur. Paylaşmayı kesin ki benim gibi her ay boş yere insanlar gelip Forum bırakıp ümitlenmesinler. Bir de lütfen telefona bakan personellerinizi daha iyi seçin, iş aramaktan gözü dönmüş çöp personeli veya temizlik personeli olmak için defalarca Forum bırakıp cevap bekleyen insanlara o ilanlara güvenme, onlar boş ilan demesin.

profile profile

Murat
Murat

Yıl 2026 bu sorun hala devam ediyor 1 hafta çöp personeli ilanı 1 hafta engelli personel ilanı paylaşıyor insanlara boş yere yol parası verdiriyorlar hayır bir belediye neden sahte iş ilanı açar anlamadım özel şirketlerde görüyorum reklam amaçlı vb şeyler içinde belediye neden böyle işlerle uğraşır çözemedim.

İŞKUR Üzerinde İlan İle Yanıltıldık

Dilan