Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Gıcırdayan Yatak: İşbir Yatak'tan Hayal Kırıklığı

17 Kasım 2024 22:39

120-200 New Napoli Set wool Füme Baza ve 120-200 Seacell yatağım 100 yıllık ahşap ev gibi gacırdıyor. Yeni aldığım evime koyduğum az kullanılmış bu yatak alınalı 2 yıl olmadı ve kullanılalı ise 1 yıl henüz dolacak. Fakat Kullanıma başlanıldığından beri bu şikayetim sürmekte artık dayanılmaz şekilde uykudan uyandıracak vaziyette. İşbir Yatak kalitesine güvenerek aldığım ve emsallerinden daha yüksek paralar ödediğim bu yataktan son derece pişmanım. Tabiri caizse 100 yıllık ahşap sesi çıkaran bu İşbir yatağın videosunu aşağıya ekliyorum. Lütfen bu yatağı üreten arkadaşlar bu yatağı evimden alıp kendileri 1 gece yatıp deneyimlesin. Bu yatağı istemiyorum lütfen İşbir Yatak yetkilileri bu problemime çözüm bularak marka güvenilirliğine dair kalan küçük umudumu da boşa çıkarmasın.

19 Kasım 2024 08:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
Batuhan
Batuhan
21 Kasım 2024 11:21

İletişime geçen hiçbir çalışan olmadı. Sattığınız ürünün arkasında durmayacak kadar kendinize ve ürününüze güvenmiyorsunuz. Bu firmadan alışveriş yapmayı düşünen kişiler satış sonrası sürecide şikayetimizin kaale alınmayışından değerlendirip göz önünde bulundurmalı.

Fatih
Fatih

Geçmiş olsun, bu firmadan bir şey alan herkese. Kesinlikle artık umursamazlar, terslerler hatta, beni Instagram'dan bile engellediler,2 yıl boyunca yapmadılar gıcırdayan yatağı

Ahmet
Ahmet

İşbir Yatak sanırım artık şikayetleri çok umursamıyor, servisleri geri dönüş yapmıyorlar. Bu süreçte ne servis kayıtlarına geri dönüş yapıyorlar ne de ürünlerindeki sorunları gideriyorlar.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Bazalarında Sürekli Gıcırtı Ve Yetersiz Servis Desteği

14 Ekim 2025 10:18