Hasan sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 22:35

KFC Türkiye olarak ne kadar vasat bir firma olmuşsunuz. Güncel uygulama sürümünüz ile sipariş oluşturmam sonrasında 40 dakika sonucunda halen sipariş statümün "Sipariş Alındı" olarak görüntülemem ile 35 dakika boyunca çağrı merkezinde müşteri temsilcisine bağlanmak için bekledim. Bağlanmam sonrasında müşteri temsilcisi arkadaş restoran ile iletişime geçeceğini belirtti.

Restoran ile 3 dakikalık görüşmesi sonrasında restoranın saat 21:59 olması sebebi ile kapalı olduğunu ve sistemsel hata (! ) sebebi ile siparişin düşmediğini ve bunun ile ilgili şikayet kaydı oluşturulabildiği iletildi. Oluşturulması için talep iletmem sonrasında dönüş hangi birimden yapılacağını sorduğumda merkez yetkililerince olabileceğini aktardı. Bana kim nasıl bir dönüş yapacağını tekrar sorduğumda dönüş yapılamayabileceği söylediğinde, "o zaman ben sistemsel hatanızı mı tespit ettim? Bu hizmeti ben mi sağlıyorum sizlere? " soruma bu sefer de yanıtını değiştirerek dönüş yapılacağını iletti. Net bir dönüş bekliyorum. 20:40'da sipariş oluşturup 1 saat 20 dakikanın ardından hiçbir fayda kazanımım bulunmuyor. Şimdi gece gece aç bir biçimde bırakılmak zorunda mıyım? Özür mahiyetinde hiçbir aksiyon yok. Bundan sonra da fiziki olarak da KFC'e uğramam. 5 kuruş kazanmayı hak etmiyorsunuz.

22 Nisan 2024 19:37

Tuğberk