İptvtr.net Çok Problemli Bir Satıcı

13 Ağustos 2023 17:32

A****k*** adlı kişinin yönetimindeki iptvtr. TV adresini de kullanan iptv satıcının 28. Aralık 3023'e kadar olan üyeliğimi ücret iadesi olmaksızın iptal etti.

Sık sık yayın donmalarına karşı çözüm üretmemesi ve sürekli sorun bizden kaynaklı değil demesine binaen, eleştirmem sebebiyle "üyeliğinizi iptal ediyorum, para da iade etmiyorum" diyerek iptal etti.

Aldıktan sonra hiçbir şekilde ilgilenmiyor ve üslup olarak çok problemli bir satıcı.

13 Ağustos 2023 21:09

Atalay Kaya adlı kisi yönetimindeki iptvtr. TV link adresli ip TV yayıncısı yıl sonuna dek ücretini ödediğim halde bugün itibarıyla hesabımı sonlandırdı. Neden olarak da yayın problemlerine dair destek talebime dair yardımcı olmaması, devamında kaba olan üslubunu eleştirmem... Bu şikayeti söz konusu iptv ile olan yazışmaları ve internet sitelerindeki ana ekran fotoğraflarını bırakıyorum. Atalay Kaya adli kisinin iptv ürününü aldığınızda ücreti sizden aldıktan sonra alakadar olmayıp üslubunu kabalaştırdığını bilmelisiniz.

Osman
Osman

İp TV alacağım öneriniz var mı

Ben de abonelik alacaktım. Bu şikayete cevap vermeye tenezzül etmeyen şikayetleri dikkate almayan bu satıcıyı hemen eliyorum. Süt ve out.

13 Kasım 2023 18:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Guek IP TV Hizmetinde Sürekli Sorunlar

06 Ocak 01:54
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 16:08