Leyla
01 Ekim 2024 23:47

iPhone 16 kullanıcısıyım. Geldiği gün büyük ümitlerle alıp inanılmaz bir hezeyana uğradım. Telefondan video izlenmiyor. İçerik üreticisiyim, Instagram, Facebook, X gibi tüm uygulamalarda piksellenme var, görüntü kalitesi çok düşük. iPhone destekle tam 4 görüşme yaptım, telefonda sorun olmadığını, sorunun uygulamalarda olduğunu söylediler fakat bunu kabul etmem mümkün değil. Güya telefon öyle kaliteliymiş ki onlar karşılayamıyorlarmış bu durumu. Bundan önceki telefonum alt model olmasına rağmen çok keyifle video izlerdim. Bu telefon 10 günde modumu düşürdü. Telefonumun yeni bir telefonla değiştirilmesini istiyorum. Onun dışındaki hiçbir çözüm beni mutlu etmeyecek. Telefondan inanılmaz soğudum. Eğer mesele telefonun kaliteli olmasıysa o zaman kimse bu telefonu almaz çünkü bir şeyler izlerken keyif kaçırıyor.

profile profile profile

Filiz
Filiz

16 Pro aldım aynı video bulanıkları bende de var bana da aynı çok kaliteli dediler WhatsApp'tan gönderdiğim videolar bulanık elime almak istemiyorum mutsuzum servise gönderim iade değişim için güncelleme yapıp geri gönderdiler şoklar içindeyim bu kaliteye bir ayarı varsa bilen babada yazabilir mi

Dilan
Dilan

Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Nasıl bir çözüm yolu oldu?

Mert
Mert

Aynı sorun bende de oldu telefonunum 14 promax bence güncelleme ile alakası var çözüm bulabildiniz mı

Kübra
Kübra

Çözüm bulabildiniz mi

Onur sonuçtan hiç memnun değil

16 Pro Max: Beklenmedik Sorunlarla Dolup Taşıyor

29 Kasım 2024 23:01