13 Ağustos 2024 13:10

Google'da Hollanda vize başvurusu araması yapıldığında VFS Hollanda Başvuru linki çıkıyor ve en üstte yer alıyor. Bir anlık dalgınlıkla benim gibi bu linke tıklayanlar, VFS iglobal adına Hollanda vizesi için resmi kurum olan VFS'ye çok benzer bir siteye yönlendiriliyorlar. Aşağıdaki görselde benzerliklerini görebilirsiniz. Orada kişisel bilgilerinizi giriyorsunuz ve daha sonra sizi arıyorlar. Sonra da ciddi bir meblağ danışmanlık bedeli istiyorlar ve başvuru yapılabileceğini söylüyorlar. Bu konuşmadan sonra şüphelendim ve VFS iglobal'in aslında İntegral adında bir vize danışmanlık şirketi olduğunu ve benzer şekilde başka insanların da bu firma hakkında şikayetlerde bulunduğunu gördüm. Sitedeki formda pasaport bilgilerim de dahil bazı kişisel verilerimi yazmış bulunmaktayım. Firma irtibat bilgilerini ve künyesini kayıt altına aldım. Eğer herhangi bir kişisel bilgimin izinsiz kullanıldığını fark edersem, avukatıma başvurup gereken işlemleri başlatacağım.

VFS Global Visa Global Ankara Ücret Alıp Hiçbir Mail Ve Telefonuma Dönmedi

17 Mayıs 2024 12:09

24 Temmuz 2023 14:57
Bera sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global VFS Hollanda Ankara Others Başvuru

26 Nisan 2024 00:18
VFS Global VFS Hollanda Ankara Others Başvuru

Global Visa Service (globalvisaservice.com.tr) Vize Randevusu Sırasında Yaşanabilecek Bir Problem!

29 Ocak 2024 16:35
Ada sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 14:23