Instagram Yorumlarım Haksız Bir Şekilde Siliniyor Ve Kullanıcılar Önemsenmiyor

22 Mart 2024 11:31

9 Aralık 2023 tarihinde nefret söylemi sebebiyle kaldırılan bir yorumumdan sonra, sonraki yorumlarım sebepsiz ve haksız bir şekilde kaldırılıyor. Uzun ve özenle yazdığım yorumlar, herhangi bir nefret söylemi, uygunsuz içerik, topluluk eleştirisi, hedef gösterme, spam veya prim çabası içermemesine ve Instagram topluluk kurallarına uygun olmasına rağmen siliniyor. Bu durum sinirlerimi bozuyor ve emeklerimin boşa gitmesine sebep oluyor. Hesap durumumu kontrol ettiğimde herhangi bir kısıtlama ile karşılaşmıyorum. Uygunsuz bir yorum yaptıktan uzun bir süre geçmesine rağmen yorumlarım haksız yere siliniyor. Artık bu uygulamayla ilgilenen birilerinin olması gerektiğini düşünüyorum. Alternatif bir platform oluşturulup, oraya geçiş yapılmalı. Örneğin, insanlar Instagram'ı kullanmayı bıraktıklarında, t****'in akıbetine benzer bir sonuçla, uygulama sahipleri ilgilenmeye başlayabilirler. Ayrıca Instagram'da yaşanan kronik hataları ve sorunları da dile getirmeye gerek duymuyorum. Bu durum tam anlamıyla bir vurdumduymazlık örneğidir.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Topluluk İhlali

19 Mart 2024 12:52
Numan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2025 23:32

Metehan