İnciroğlu Otomotiv (Kayseri) Fazladan Alınan Ücret

10 Ekim 2023 13:23

Aracımın rutin bakımını yaptırmak ve iki adet sorunuma çözüm bulmak için 23.09.2023 tarihinde İnciroğlu Kayseri Fiat servisinden 26.09.2023 saat 10.00'a randevu aldım. Konuşma esnasında bakım hizmetinin 3 saat süreceği söylendi. 26.09.2026 tarihinde 130 km yol giderek saat tam 10.00'da servis kabul bölümünde oldum. Aracım servise alındı ön fren balatalarının da değişmesi gerektiği söylendi ayrıca hızlı cila yıkama hizmetinin olduğu ve bunun için ek bir ücret alınmayacağı söylendi aracımın temiz olduğunu söyledim ancak ek bir ücret olmayacağı tekrarlandı bende kabul ettim. Bakım işlemi tam 6.5 saat sürdü. Akşam üzeri saat 4.30'da işlem nihayet tamamlandı. Faturayı aldığımda toplam 5 300 TL tuttuğu ve motor koruma adı altında 1.000 TL bir ücrette alındığını gördüm. Bunu sorduğumda hızlı cila işlemi olduğunu ama kampanya kapsamında bir uygulama olduğunu benim ücretimi etkilemediği söylendi. Zaten 6.5 saat serviste beklemiş olduğum için bende tartışmadan servisten ayrıldım. Daha sonra Fiat yol arkadaşı uygulamasından yapılan işlemleri incelediğimde 1000 TL'nin elektronik işçiliği olarak gösterildiğini gördüm. Şimdi size soruyorum rutin bir bakım işleminde 1. Bakım işçiliği 450. Tl 2. Öndüzen ayar işçiliği 495 TL 3. Genel elektronik işçiliği 1.000 TL adı altında bizden 1 945 TL ayrıca garanti kapsamında değiştirilen parça içinde firmadan 241 TL işçilik alınmıştır. Bu normal midir. İnciroğlu gurup hakkında tarafsız bir firma tarafından araştırılma yapılsa ya da bir anket düzenlense insanların bu ve bunun gibi konularda ne kadar şikayetçi olduğu görülecektir. Ben sırf bu sebepten bir daha İnciroğlu gurubun hiçbir şubesine uğramam (Peugeot, Citroen, Opel, Fiat, Jeep, BMW, Mini Cooper, Honda).

10 Ekim 2023 15:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Mürüvet
Mürüvet

Benzer durumlardan bende şüphelenmiştim açıkçası

Fiat İnciroğlu Seramik Ve Ppf Kaplama Pişmanlık

22 Eylül 2024 10:44
Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

İnciroğlu Otomotiv (Kayseri) Kayseri Fiat İnciroğlu Hasar Onarım Birimi (Allah Düşürmesin)

01 Eylül 2023 06:34