18 Nisan 2024 23:002.489

Coin Volcano oyunu İmaj Bet sitesinde maalesef beklentilerimi karşılamadı. 5 bin TL yatırım yapmama rağmen Coin Volcano oyununda başarılı olamadım ve slotlarda takılmalar yaşadım. Bir sorun bildirdiğimde ise hesabımın oyun erişimi kısıtlandı ve kazanç elde edememeye başladım. Durumu sorguladığımda ise şans faktörüne atıfta bulunuldu. Ancak şansın dışında, slot oyunlarında kazanma şansımın azaltıldığına dair bir izlenim edindim. 5 bin TL yatırıp 2.5 TL'lik bahislerle başarısız olmam, oyunun adil olmadığı şüphesini uyandırdı.

20 Nisan 2024 11:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Uyemiz, Casino oyunları, şans faktörüne dayalı oyunlardır ve her zaman kazanç garantisi sunmazlar. Bu oyunlar, eğlence ve heyecan amaçlı olarak tasarlanmış olup, kazançlarının yanı sıra kayıpların da olabileceği bir gerçektir. Ancak, sürekli kayıplar yaşamak istemeyen üyelerimiz için alternatif oyun seçenekleri sunulmaktadır. Casino, canlı casino, mobil oyunlar, poker veya tombala gibi alanlarda farklı oyunlarda şansınızı lisanslı ve işlem güvencesi ile deneyebilirsiniz. Saygılarımızla, İmajbet Müşteri Hizmetleri

İbrahim
27 Nisan 2024 21:03

Sürekli kayıp şans faktörü değildir volcano Apple magic sun of 2 bu oyunlarda aynı şekilde ya hızlı geçer ya da takılmalar oluyor yani slot alakalı sizden yana kazanç hiç olmadı hep kayıp Çünkü oranlarla oynuyorsunuz

İbrahim
27 Nisan 2024 21:06

5 bin atıp 2.5 luk bahis oynayıp bir kere bile volcano vermiyorsa şans değil bu diğer sitelerde oynuyorum kayıplarım oluyor ama sizde ne kadar atarsam atım hep kayıp İmajbet pişmanlık yani yatırılan paraya bakın kazancıma bakın hiç yok

Ali
Şikayeti Çözüldü
27 Nisan 2024 20:57

İmajbet sıkışınca oyunlar vermeye başladımı siteden atıyor burda olumlu yorum yapanlar kendi adamları yalan söylüyorlar

İmajbet Kayıp Paralar ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet

3 Eylül 2025 02:101.880

Yaklaşık 2 yıldır İmajbet web sitesinde slot oyunları oynuyorum ve bu süreçte toplamda 1 milyon tl civarında düzenli kay...

1 Destek

Hesabım Ele Geçirildi, Müşteri Hizmetleri Destek Olmadı

27 Mayıs 2025 11:323.935

İmajbet’e 5.000 TL yatırdım, dakikalar içinde hesabım ele geçirildi! Canlı destek ise adeta dalga geçer gibi davrandı! ...

2 Destek

İmajbet Güncel Link'e Tıkladım Ödemeyi İade Etmenizi İstiyorum!

İmajbet GüncelLink'e Tıkladım Ödemeyi İade Etmenizi İstiyorum!

Alperen
İmajbet Paramı Alamadım!