Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

İly_butikk İlayda Camuz Etsy Eğitim Yanıltması

14 Ekim 2023 16:40

İlayda camuz'u Instagram'dan görüp Shopier'deki 800 TL'lik etsy eğitimini aldım. Sözde eğitim içince PDF ve videoların olduğunu söylüyor, fakat pdfler 1 ve 2 sayfadan fazla olmayan 4 dosya. Videolarda youtube.com üzerinden erişim vermiş, oysaki videolara herkese açık ve video içerikleri eğitimle alakalı değil. Benim gibi mağdurlar var ve giderek artıyor.

Instagram'dan mesaj atıyorum ama dönüş yok, Instagram'da paylaştığı hikayelerde eğitim içeriğini dolu dolu anlatıyor fakat tam tersi. Paramı bana katkı sağlamayacak bir eğitime vermiş oldum. İade istiyorum. Başka insanların da ilayda camuz tarafından kandırılmamasını diliyorum.

profile profile profile
18 Ekim 2023 11:37

Umarım başka insanların mağdur olmaması için bir adım olur. Tabi ki bu sorunu çözersiniz

Yorumlar (5)

Ata
Ata

Selamlar Shopier'e mail atarsan konuyla alakalı geri ödemeni yapıyorlar bu arada konu hakkında detaylı açıklamanı tavsiye ederim bende aynı durumu yaşadım destek verdiler

Şebnem

Shopier'e mail attım fakat olumlu geri dönüş yapmadılar

Nur
Nur

Merhaba hangi maile atmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz

Melissa
Melissa

Bende aynı şekilde her yerden ulaşmaya çalıştım ama asla muhatap bulamıyorsunuz paramı geri iade edin demekten yoruldum

Şebnem

Ahh keşke yanıt alabilsek Shopier'e bile yazdım net bir çözüm sunamadılar artık CİMER'e şikayette bulunacağım başka çözümü yok. Ne kadar şikayet olursa CİMER'de belki kısa sürede yanıt alırız diye düşünüyorum.

İly_butikk Sorun Yaşama

05 Eylül 2023 14:34