Selçuk sonuçtan çok memnun

İksa Ocak Supaplardan Gaz Kaçırıyor Ve Dolmuyor!

04 Temmuz 2024 21:37
Selçuk'un Teşekkür Mesajı
“Firma yetkilileri tarafıma ulaştı ve gerçekten samimi yaklaşımlarıyla ve çözüm odaklı iletişimleriyle beni ziyadesiyle memnun ettiler ve sorunumu ücretsiz giderdiler kendilerine gerçekten çok teşekkür ederim böyle firmaların sayısının artmasını diliyorum.”

Ürünü alalı 20 gün oldu ama maalesef altından gaz kaçıyor yine aynı markadan 2-3 kez aldım aynı sıkıntı bende neye ısrar ediyorsam artık. Sadece altından gaz kaçırıyor diğeri de dolmuyor. Yani o supap'ın yedek parçası olsa ocakların ikisi de sağlam. Ama yok artık propanlı olanlara geçme zamanı geldi

05 Temmuz 2024 09:22 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba kutuların üzerinde yazan WhatsApp numaramızla iletişime geçerseniz yardımcı olunur sizlere. 0532 288 4186

09 Temmuz 2024 10:22

09 Temmuz 2024 10:35

Biz de bu güzel yorumunuz ve anlayışlarınız için de teşekkür ederiz. İyi günler dileriz 🙏

Orcamp Tüp Gaz Akışı Sorunu

30 Aralık 2024 18:56
Orcamp Tüp Gaz Akışı Sorunu
Doğancan sonuçtan çok memnun

Orcamp Pürmüz Gaz Gelmeme Ve Az Gaz Gelme Hatası

Doğancan
28 Nisan 2024 14:31
"Teknik birimden hakan bey çok ilgiliydi. Firmanın yakınında çalıştığım için kargoyla uğraşmadan elden değişim sağladı. Orcamp'a ve Çalışan Hakan Bey'e çok teşekkürler. Ürünlerinin arkasında duran dürüst firma."

Tehlikeli Gaz Kaçağı: Orcamp Gaz Tüpü Kullanıcılarını Uyarıyorum!

Erdem
25 Mart 2025 22:42