Sude sonuçtan hiç memnun değil

iData Okulum Başlamak Üzere Vize Randevusu Bulamıyorum

29 Temmuz 2024 23:51

İtalya'da 29 Ağustos tarihinde 8 günlük yaz okulum var. Davet mektubum ve onayım geleli sadece 10 gün oldu ancak ne konsolosluk ne de iData yardımcı olmuyor. Atmadığım mail, görüşmediğim ajans kalmadı. Allah aşkına ne yapabilirim artık? Aynı durumdan muzdarip 2 kişiyiz. O kadar emek ver, çalış, başarı sahibi olmaya çalış, okulun ücretini öde ancak vize randevusu alamama. Ne yapalım şimdi? Binlerce insanın gitmek istediği yere biz seçildik, bir kurum da yardımcı olsa keşke. Lütfen bu durumumdan dolayı bize randevu için yardım edin.

idata-okulum-baslamak-uzere-vize-randevusu-bulamiyorum-2.pdf
idata-okulum-baslamak-uzere-vize-randevusu-bulamiyorum-1.pdf

01 Ağustos 2024 00:27

İtalya'da 29 Ağustos tarihinde 8 günlük yaz okulum var. Davet mektubum ve onayım geleli sadece 10 gün oldu ancak ne konsolosluk ne de iData yardımcı olmuyor. Atmadığım mail, görüşmediğim ajans kalmadı. Allah aşkına ne yapabilirim artık? Aynı durumdan muzdarip 2 kişiyiz. O kadar emek ver, çalış, Başarı sahibi olmaya çalış, okulun ücretini öde ancak vize randevusu alamama. Ne yapalım şimdi? Binlerce insanın gitmek istediği yere biz seçildik, bir kurum da yardımcı olsa keşke. Lütfen bu durumumdan dolayı bize randevu için yardım edin lütfen.

30 Temmuz 2024 22:48

İtalya'da 29 Ağustos tarihinde 8 günlük yaz okulum var. Davet mektubum ve onayım geleli sadece 10 gün oldu ancak ne konsolosluk ne de iData yardımcı olmuyor. Atmadığım mail, görüşmediğim ajans kalmadı. Allah aşkına ne yapabilirim artık? Aynı durumdan muzdarip 2 kişiyiz. O kadar emek ver, çalış, Başarı sahibi olmaya çalış, okulun ücretini öde ancak vize randevusu alamama. Ne yapalım şimdi? Binlerce insanın gitmek istediği yere biz seçildik, bir kurum da yardımcı olsa keşke. Lütfen bu durumumdan dolayı bize randevu için yardım edin.

30 Temmuz 2024 22:49

Hala dönüş alamadım öyle umutsuz şekilde bekliyoruz

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Fatih

20 Ekim 2024 10:58

İdata İtalya Eğitim Vizesi Randevusu

Ayfer
12 Ağustos 2024 16:42
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
26 Ağustos 2024 10:28