Idata Almanya Vize Başvurusu

Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
Vize işlemleri tamamlanıp pasaport ıdata ofise teslim edilmiş, ilgililere teşekkürler.

Oğlum için 28.11.2023 tarihinde ıdata Altunizade şubesinde evrak teslimini yaptık. 15 gün geçmesine rağmen hala''Başvuru dosyanız işlem sürecindedir.'' görünüyor. 25 Aralık'ta uçuşumuz var. Çok endişeliyim. Küçük bir çocuğun hayalleri yıkılabilir. Lütfen ilgililerden rica ediyorum, en kısa sürede sonuçlanması için Pasaport numarası: U31640053

Ayşe
14 Aralık 2023 14:20

Yorumlar(7)

Tolgay
Benzer Şikayeti Var

15/11/2023 de Almanya vizesine Ankara'dan başvuru yaptık çok şanslısınız 1 Ocak 2024 uçağım var bakalım süreç ne olacak

Ersin
Şikayeti Çözüldü

Ben de 5 Aralık'ta başvuru yaptım uçağım 27 Aralık'ta sonuç nasıl olacak ben de çok tedirginim hala işlem sürecinde diyor.

2024 mart ayına cevap gelir umarım! Evrak teslim 4. Ayımızdayız cevap bekliyorum halen.

Ayse hanım ortalama 4 hafta surmektedır. Biz bir çok kez başvurduk. Belki Noel tatiline girmeden süreci hızlandırıbılırler yetısebılırsınız.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Vize Sürecinde Yaşanan Belirsizlik ve Stres

26.07.2024 tarihinde iData Altunizade'de eşimle birlikte 6 Kasım 2024 tarihli seyahat planımız için başvuru yaptık. Çocu...

1 Destek2 Yorum

Erdal
iData Randevu Sitesi Teknik Aksaklıklar

iData RandevuSitesi Teknik Aksaklıklar

Edanur
iData Randevu Yok Sistem Çökmüş!

iData Randevu YokSistem Çökmüş!

Asiye

Öne ÇıkanKonular