Ayşe sonuçtan çok memnun

Idata Almanya Vize Başvurusu

14 Aralık 2023 11:03
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
“Vize işlemleri tamamlanıp pasaport ıdata ofise teslim edilmiş, ilgililere teşekkürler.”

Oğlum için 28.11.2023 tarihinde ıdata Altunizade şubesinde evrak teslimini yaptık. 15 gün geçmesine rağmen hala''Başvuru dosyanız işlem sürecindedir.'' görünüyor. 25 Aralık'ta uçuşumuz var. Çok endişeliyim. Küçük bir çocuğun hayalleri yıkılabilir. Lütfen ilgililerden rica ediyorum, en kısa sürede sonuçlanması için Pasaport numarası: U31640053

14 Aralık 2023 14:20

Yorumlar (7)

Tolgay
Tolgay

15/11/2023 de Almanya vizesine Ankara'dan başvuru yaptık çok şanslısınız 1 Ocak 2024 uçağım var bakalım süreç ne olacak

Şikayeti Çözüldü

Ben de 5 Aralık'ta başvuru yaptım uçağım 27 Aralık'ta sonuç nasıl olacak ben de çok tedirginim hala işlem sürecinde diyor.

Kaan

2024 mart ayına cevap gelir umarım! Evrak teslim 4. Ayımızdayız cevap bekliyorum halen.

Kaan

Süper ☺️ cevap gelmesi bu süreçte başarılar dilerim hayırlı olsun

Ayşe

Merhabalar şimdi güncellendi pasaportu gidip alacağım. Umarım multi ve uzun süreli çıkmıştır. Darısı başınıza

Merve
Merve

Ayse hanım ortalama 4 hafta surmektedır. Biz bir çok kez başvurduk. Belki Noel tatiline girmeden süreci hızlandırıbılırler yetısebılırsınız.

Ayşe

Umarım yetişir bu arada geçen haftaya kadar evraklarınız Konsolosluk'ta işlem görmektedir yazarken bu hafta işlem süreci başlatılmıştır yazıyor. Bunun sebebini biliyor musunuz?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
22 Takipçi