Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

iData Aile Birleşimi Ulusal Vize Sonucunun Gecikmesi

23 Kasım 2023 10:06

14.09.2023 tarihinde aile birleşimi ulusal vize için Ankara Alman Konsolosluğu'na eksiksiz olarak dosyamı verdim 69 gün oldu ve herhangi bir mail gelmedi. Daha ne kadar sürecek bu süreç? Maddi ve manevi olarak çok yıprandık. Çocuklarımın artık babalarının yanında olmasını istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

profile profile
30 Kasım 2023 21:26

Daha ne kadar beklememiz gerekiyor lütfen en azından bilgilendirseniz 76 gün oldu çok yorulduk.

02 Aralık 2023 13:23

Aile birleşimi vizesi gelen oldu mu yakın zamanda? 80 gün oldu hala cevap yok lütfen yazar mısınız?

Yorumlar (47)

Cemil
Cemil

Merhabalar Ayşe hanım konsolosluk tan randevu ataması verildi mi

Gizem

Ayşe hanım evraklarınız Almanya'ya ulaştığında size SMS ya da mail geldi mi benim 1 hafta oldu bazı kişiler 1 hafta 15 gün içerisinde SMS veya mail alıyormuş

Gizem

Ayşe hanım mail adresinizi falan verebilir misiniz oradan konuşsak buradan düzgün iletişim kurulamıyor lütfen sormam gerekenler var

Ayşe

Gizem Hanım kusura bakmayın telefona çok sık bakamıyorum. [email protected] adresinden yazabilirsiniz.

Gizem

Ayşe hanım merhabalar bende vize bekleme sürecindeyim size çok önemli bir soru sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim 92. Gün vizeniz geldi peki Almanya'ya giriş tarihinizi ne zamana vermişlerdi bu sorumu acil cevaplayabilir Misiniz şimdiden teşekkürle

Ayşe

Gizem Hanım merhaba ben aile birleşimi ile geldim. Vizem çıktı ben hemen 25/12/2023 tarihine bilet aldım ve şimdi Almanya'dayım. Sizin vize işlemleri nasıl bilmiyorum.

Züleyha

Gizem hanim sizde mi dortmund bizde 10 kasımda evrakları verdik ama hala haber yok siz ne zaman başvurdunuz

Çağla

Gizem hanım yazdım ama düşmedi sayfaya sanırım eyalete göre değişiyor ben Berlin'e gideceğim orası çok kalabalık bir yer bize bilgi veren memur çok fazla başvuru olduğundan yoğunluk nedeniyle uzun sürüyor benim bildiğim bu nedenle uzun sürdü ama bir ayda sonuçlanan çok nadir en az 3 en fazla da 6 ay hatta daha da uzun sürende oluyor

Çağla

Gizem hanım benden tekrar evrak istemediler ben 7 Eylül'de İzmir'de evrak verdim 8 Ocak ta da eşime mektup yolladılar eşten istenen evraklar için zaten süreç bu şekilde işliyor

Gizem

Çağla hanım anlamadım ben neden tekrar evrak istediler sizden herkesten mi istiyorlar zaten evraklarımı verdim bir daha neden evrak veriyoruz anlamadım eksik miydi sizin

Çağla

Gizem hanım benim 3 değil 4 ay sonra yeni eşime mektup geldi evrakları istemek için 4 gün önce daha eşim içeri evrakları verecek incelenecek onay verilecek vizem gelecek inşallah yani yakın zamanda gördüğüm kadarıyla uzun sürüyor süreler umarım sizinki uzamaz

Çağla

Rica ederim Ayşe hanım bende teşekkür ederim güzel dileklerin için benim de 7 Eylül evrak teslimi inşallah en kısa zamanda bende güzel haberi alır ve size buradan yazarım yeni hayatınızda başarılar bol şans diliyorum 🙏❤️

Gizem

Ben o kadar kalabalık bir eyalete gitmiyorum Dortmund benimki o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum açıkçası benim arkadaş Kasım ayında eşini götürdü aile birleşim vizesi ile Berlin'e hem de 1 ay içerisinde geldi vizesi

Gizem

Çağla hanım cevap vermediniz verirseniz çok sevinirim neden herkesin aynı zamanda verilmiyor vizesi Ayşe hanım 3 ayda almış sizin neden 4 ay sürdü benim şu an yakınlarım 1 ay içerisinde aldı mesela

Gizem

Çağla hanım kiminin 1 ay sürmüş hemen gelmiş sizin neden bu kadar uzun sürdü bu beni korkuttu açıkçası ikametganız falan mı yok Almanya'da ya da güncel mi değil

Gizem

Çağla hanım merhaba bende vize bekleme sürecindeyim illa herkesin 3 ay mı sürüyor bir de evraklarınızın Almanya'ya ulaştığını nereden öğrendiniz acaba Banada yardımcı olabilir misiniz bu konuda

Çağla

Ayşe hanım sizin adınıza çok sevindim gözünüz Aydın darısı biz bekleyenlerin başına inşallah şu an tam kaç gün oldu yeni kaç günde gelmiş oldu

Ayşe

Çağla Hanım çok teşekkür ederim. Darısı sizlere inşallah. 16/12/2023 de mesaj geldi 15/12/2023de de kargoya verilmiş. 18/12/2023 de de elime ulaştı. 14/09/2023 de evraklarımı teslim etmiştim. En yakın zamanda sizde güzel haber alırsınız.

Çağla

Ayşe hanım benim de 94 gün oldu hala eşime mail ya da mektup gitmedi sadece kağıtlarımın randevu bölümünde olduğunu biliyoruz bir gelişme olursa yazar mısınız bir de Almanya da nereye gideceksiniz ben Berlin

Ayşe

Çağla Hanım iyi akşamlar bugün pasaportum geldi vizem onaylanmış siz de bir gelişme var mı?

Çağla

Anladım Ayşe hanım bütün bekleyenlere sabır ve şans diliyorum tabi bilgi ya da gelişme yaşanırsa size yazarım ben de

Ayşe

Merhaba Çağla Hanım eşim Mainz'da. Bilgi alırsam muhakkak yazarım siz de yazın lütfen.

Züleyha

Güzel bilgiler ediniliyor bakarsanız bende oradan bilgi ediniyorum

Gizem

8 Ocak 2024 pazartesi saat 9:15 te evraklarımı teslim ettim Başvuru formunda bizden bir tarih vermemizi istemişler bizde 11 martı seçtik siz

Züleyha

İsterseniz Telegram'da bir sayfa var oraya katilin bayağı yardımcı oluyorlar herkese ismi Almanya aile birleşimi

Züleyha

Evet BBVA ya email atıp evraklarınız ulaştı mi diye bilgi edinebilirsiniz

Gizem

Evraklarınız Almanya'ya ulaştı mı ya da size ulaştığına dair bir SMS mail geldi mi

Züleyha

Telegram da Almanya aile birleşimi yazarsanız arama bölümüne çıkıyor zaten oradan katilabilirsiniz😊

Gizem

Züleyha hanım bende katılmak istiyorum o telegram sayfasına nasıl katılabilirim yardımcı olur musunuz

Züleyha

Bende yazdım kağıtlarım auslandebehörde deymiş bakalım esim oraya email atacak oradan ne cevap gelirse siz aradınız mi peki

Çağla

Züleyha hanım sizin evrak teslimi ne kadar oldu? Benim kağıtlarım 3. Hafta da Ausländerbehörde ye ulaştı ama 7 Eylül de evrak teslimi yaptım eşimden evrak istenmedi hala

Ayşe

Teşekkür ederim inşallah kısa sürede siz de güzel haberi alırsınız.

Züleyha

Sizin adınıza çok sevindim bizde daha bir gelişme yok bekliyoruz

Ayşe

Züleyha Hanım iyi akşamlar bugün pasaportum geldi. Siz de bir gelişme var mı?

Ayşe

Herhangi bir gelişme olursa bilgilendirme yapar mısınız? Ben buradan size yazarım.

Ayşe

İyi akşamlar Züleyha Hanım ben numarayı bilmiyorum siz biliyorsanız yazar mısınız

Abdullah

Merhaba, şu an için aile birleşiminde İstanbul için 10 ay'a varan, Ankara ve İzmir için 7 ay'a varan bekleme süreleri olduğunu biliyoruz. Telegram'da 3700 kişilik bir grup bulunuyor Aile Birleşimi yazarak aratabilirsiniz o gruptan vize türünüze ve başvurduğunuz konsolosluğunuza göre en güncel tarihleri takip edebilirsiniz.

Abdullah

Grupta bulunan en son ataması yapılan üyelerden güncel tarihi takip edebiliyoruz.

Ayşe

Teşekkür ederim. Nereden aldınız bu bilgiyi acaba?

Züleyha

İyi aksamlar çocuklarınız Alman vatandaşı mi acaba?

Züleyha

Bende bekliyorum henüz 1 ay olmadı 1 ay dolunca konsolosluğu arayıp bilgi isteyeceğim

Ayşe

Amin diyelim ben evraklarımın kaybolmasından korkuyorum bu kadar uzun sürmemesi gerekiyor. Sizin ne aşamada acaba

Züleyha

Anladım benim çocuklarım Alman vatandaşı sizin vize bayağı sürmüş hayırla kısa zamanda alırız vizeleride bir düzen kurarız

İyi akşamlar hayır Türk vatandaşı

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Ulusal Vize Ataması
2 Takipçi