Ic Hotels Santai Family Resort Ve Enuygun Skandalı

04 Eylül 2024 13:15

Otele ulaştığımızda her yerde kedi olduğunu gördük. Restoranda masalarda kedilerin bizim yediğimiz tabaklardan beslendiğini gördük. Hijyen koşulları bizi rahatsız ettiği için sağlık tereddütlerinden dolayı otelden ayrılmak istedik. Otel yetkilileri ve Enuygun ile durumu görüştük. Otel görevlileri kendi açılarından sorun olmadığını ve geri kalan 4 günlük ücretimizi iade edeceklerini söylediler ve otelden çıkış yapabileceğimizi söylediler.

Biz daha çıkışımızı yapmadan odamızı başka bir müşteriye rezerve ettiler hatta. Biz tatilimizin ortasında son dakika otel aramak durumunda kaldık. Otelden çıkışımızı yaptık ancak sonrasında Enuygun ve otel tarafından paramız iade edilmedi. Taraflardan biri konaklamadığımız 4 günlük konaklama ücretimize el koydu. İki taraf da sorunu çözmemek için sorumluluğu birbirlerine atıyorlar.

Bize iade yapılmayacağı söylenseydi biz otelden çıkmazdık. Bunun garantisi verildi ancak iademiz yapılmıyor. Hem tatilimiz rezil oldu hem paramızdan olduk hem de günlerdir hem otel hem Enuygun ile sürekli telefon trafiğindeyiz. Her anlamda mağdur olduk. Her türlü yasal hakkımızı savunacağız.

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 20:49

18 Eylül 2023 12:54

Bıçkıdere Doğal Yaşam Köyü Temizlik Ve Hizmet Kalitesinde Büyük Sorunlar Yaşadım

04 Ağustos 2024 00:46

Otel Odasında Hijyen Ve Konfor Fiyaskosu Yaşadık