Hunter Sulama Sistemi Mağduriyeti

Murat
23 Ağustos 2024 00:15

Ben bahçeme hunter zamanlayıcı taktim bahçeme 1 ay sonra telefonuma mesaj geldi 20 gün sonra yazilim güncellemesi yapmazsanız programınız iptal olacak diye mesaj geldi ben bunu bana satan firmaya defalarca söyleyip bildirdiğim halde ilgilenen olmadı bahçem çimlerim kurudu ve 1 aydır program yükleyeceğiz diye beni hep oyalıyorlar hiç ilgi alaka yok çok sorumsuz bir firma ben sizden sorunuma bir care bulmanızı rica ediyorum bu firma müşterileriyle hiç ilgilenmiyor cihazımı götürdüler 1 aydır program yükleyeceğiz diye halen getirmediler ve telefonlarıma cevap vermiyorlar 2 sefer sarnıç taki firmaya gittim yetkili biriyle görüşemedim ve geri geldim benden tam 50 km uzakta gidip gelmekte zorlanıyorum bu firmadan şikayetçiyim gereğini yapmanızı rica ediyorum ya cihazımı getirip taksınlar ya da paramı iade etsinler sizden rica ediyorum bu konuyu çözerseniz sevinirim.
Not ben bu markaya çok güvenip almıştım ama firma markanızı ayaklar altına atıyor yazık mu markaya sahip çıkın lütfen firmaları denetlerseniz müşteriler daha memnun olur.

22 Ağustos 2024 11:15

Servis ilgi alaka yok cihaz programı silindi gelip ilgilenen olmadı telefonlarımıza cevap vermiyorlar 1 ay oldu yazilim gelecek halen gelmedi net bilgi verende yok muhatap bulamıyorum ne zaman gelecekleride belli değil bahçem kurudu susuzluktan neyapacağımı bilmiyorum yardımcı olmanızı umuyorum Saygılar

Baki sonuçtan hiç memnun değil

Hunter TR'den Alışverişte Ürün Teslimatı Ve İletişim Sorunları

23 Mayıs 2025 11:06

Stilmax Ekspress Hırdavat Yanılttı

18 Mayıs 2025 15:04
Stilmax Ekspress Hırdavat Yanılttı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 13:30
Ekinler Profesyonel El Aletleri Firması İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı