Huawei Watch Ultimate Siyah Saatte NFC Özelliği Eksikliği

02 Eylül 2024 16:30

Huawei Watch Ultimate Keşif Siyah. Arkadaşlar herkese merhaba. Huawei'nin satmış olduğu Watch Ultimate Keşif Siyah saatin internet sitesinde NFC özelliğinin desteklendiği yazıyor ama maalesef saatte böyle bir özellik yok. Boşuna o kadar para vermeyin, gidin 7 TL'ye bir saat alın, aynı özellikleri taşıyor. Saatin hiçbir artısı yok. Yazık günah, 20.000 TL'ye değmez. Yani internet sitesinde olduğu söyleniyor ama maalesef saatte yok. İade de almıyorlar saati. Vallahi yazık günah o kadar paraya değmez, ben çok pişman oldum. Param çok olduğu için değil, sırf oğlum istediği için aldım inanın. Ama şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim ve adamlar hatasını kabul etmiyor. Gerçekten yazık günah paranıza, bu kadar para harcamayın.

22 Mayıs 2025 14:31

Sonunda Huawei Tüketici Hakem Heyeti'ne itiraz için dava açtı ben de avukat tuttum. Huawenin açtığı dava reddilde ve parayı ödemeye mahkum edildi. Ama Huawei paramı ödemedi bende icraya verdim. Herkesin bilgisi olsun benimkisi emsal bir karar

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Watch Fit 4 Pro'da NFC Özelliği Çalışmıyor, Yanıltıcı Bilgi Veriliyor

İsmail
19 Haziran 2025 15:33
Huawei Watch Fit 4 Pro'da NFC Özelliği Çalışmıyor, Yanıltıcı Bilgi Veriliyor
huawei-watch-fit-4-proda-nfc-ozelligi-calismiyor-yaniltici-bilgi-veriliyor-4.jpg
huawei-watch-fit-4-proda-nfc-ozelligi-calismiyor-yaniltici-bilgi-veriliyor-3.jpg
huawei-watch-fit-4-proda-nfc-ozelligi-calismiyor-yaniltici-bilgi-veriliyor-1.jpg

Serhat
10 Haziran 2024 03:26
Emre sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 19:05

10 Ocak 2024 00:36