Hotel Abro Necatibey Konaklama Problemi

07 Nisan 2024 11:55

Merhaba, Ankara'ya yolunuz düşecek olanlara açık çağrımdır. Necati Bey Caddesi'ndeki Hotel Abro'nun giriş katındaki kişilik odaya gecelik 750 TL ödedim. Odaya geçtikten kısa bir süre sonra televizyonun çalışmadığını fark ettim ve durumu bildirdim. Ancak servis personeli olmadığı için odamı değiştirmek zorunda kaldılar. Yeni odaya yerleşip duş almak istediğimde ise sıcak suyun yetersiz akışıyla karşılaştım. Televizyonu açtığımda yine çalışmadığını gördüm ve saç kurutma makinesi de arızalıydı. Yorgun olduğum için 'Bir gece idare ederim' diye düşündüm. Ancak kapıyı açtığımda kapının arızalı olduğunu ve kapanmadığını fark ettim. Resepsiyonu bilgilendirdim ve sorunları gösterdim. Tekrar odam değiştirildi fakat bu sefer de televizyon çalışmıyor ve sıcak su yoktu. Saç kurutma makinesi yine problemliydi. Müşterisine saygısı olmayan bir işletmenin kendisine de saygısı olmadığını düşünüyorum. Sizlerden ricam, bu kötü deneyimi ben yaşadım ve sizler yaşamayın. Hatta 'önünden geçeyim' bile demeyin. Benim için kabus gibi bir tecrübe oldu.

Hafize sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 19:08
Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Elegant House Ankara'daki Otelde Hayal Kırıklığı: Soğuk Karşılama Ve Hijyen Sorunları!

30 Kasım 2024 14:29

Grand Ankara Hotel&Convention Center Ankara Grand Otel

05 Şubat 2024 21:15
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 00:51

Kahvaltı Yok, Oda Sıcak Ve Gürültülü, Hizmet Yetersiz