Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Çiftlik Hollywood Gelinlik Mağduru

31 Temmuz 2024 19:55

Samsun Çiftlik Hollywood gelinlikte çalışan d***** Hanım mağazaya 12 Mayıs'ta ilk geldiğimizde istediğimiz model için dikim yapabileceğini 1 ay içerisinde her şeyin hazır olacağını dile getirdi. Şehir dışından geldiğimi üstüne basa basa belirttim. Bunun üzerine beden ölçülerimi aldılar. Ödemenin yarısını yaptık. Hatta kuaför için bile anlaştık. Aradan 1 ay geçti Samsun'a Kurban Bayramı nda geldim gelinlik kaba taslak hazır bile değildi. Buna rağmen devamlı para para diye tutturdular. Gelinlikte çok fazla iş kalmadığını en kısa zamanda bitireceğini söyledi d**** Hanım. Ücretin geri kalan kısmını gönderdik ama 13 temmuzda tekrar Samsun'a mağazaya gittiğimde gelinlik benim değildi istediğim modelde dikmemişlerdi üzerine bir de ben böyle istemişim gibi yal*nc*lıkla itham edildim. D**** Hanım olayı çözeceğini gelinliği düzelteceğini söyledi. D*** Hanım 1 hafta da gelinliği halledeceğim diyerek bizden zaman istedi. Ailem mağazaya gelinliği görmeye gittiğinde gelinliğimi göstermediler. 30 bin liramı aldılar bizi çok mağdur ettiler apar topar başka gelinlik bulmak durumunda kaldık düğünüme 3 hafta var umarım paramızı geri alacağız. Kesinlikle burayı t*vs*ye etm*y*rum. İletişimleri hiç iyi değil iş desen zaten yok. Görsel paylaşabileceği gelinlik yok elimde.

Samsun Çiftlik Cad. Hollywood Gelinlik

01 Ağustos 2024 15:20