Instagram Hollanda Kariyer Danışmanlık WhatsApp'ta Tehdit Edildik

"e***" gibi büyük bir sayfanın da Instagram'da iş birliği yaptığı "hollanda_hakkında" sayfası tarafından WhatsApp'ta tehdit edildik. Yorumumuza istinaden defalarca aranma ve yasalarla tehdit edilince durumu E**'e bildirdik, geri dönmedikleri gibi yorumları kaldırmışlar sayfalarında. Instagram'ın Hollanda hakkında gibi dürüstlükten uzak sayfalara prim vermemesini talep ediyorum.

10 Ekim 2023 16:16 (Şikayetten 47 dakika sonra)
Eki aç

Merhabalar efendim, Vuku bulan olay bu şekilde gerçekleşmemiş olup durumu aşağıda ozetleyecegiz, aynı zamanda şahsın Instagram üzerinden yapmış olduğu ve Şirketimizi karalamak ve itibarini azaltmak için yapmış olduğu paylaşımda ektedir. Su an şirket avukatlarımız kendisi ile ilgili işlemleri başlatmış olup şirket itibarini zedelemeye yönelik kasıtlı ve mesnetsiz ithamlar ile ve yorum yaptığına dair ihtarnameyi ve suç duyurusunuda hazirlamaktadirlar. 1 - şahıs ekip arkdaslarimizla yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Hollanda'ya Nitelikli Göçmen olarak gelebileceğini öğrendiğinde ekip arkadaşlarımdan almış olduğu bilgiler ile kendisinde başvuru yapabileceğini ve kendi imkanları ile Hollanda'ya yerleşebileceği kanısına kapilarak, `Ponzi` tabir edilen bir dolandırıcılık turu ile tarafımızı itham etmiş ve akabinde kendisine durumu anlatmak üzere Hollanda Yöneticimiz ile bir görüşme yapmak istemiş bulunduk, kendisi de taciz edildiğini ve randevusuz arayamacagimizi belirtti. Akabinde ekibimiz is Yasal haklarımızı kullanmak üzere bahsi gecen WhatsApp yazışmasını yaptı, 2 Yildir aktif bir şekilde Nitelikli Göçmen ve Yatırımcı adaylarımızı Hollanda'ya sorunsuz şekilde getiren bir firma olarak, kontrol etmeniz acısından sizlerle vergi numaramızı ve Ticari Sicil Kaydımızı da paylasacagiz. Ekip arkadaşlarımıza sergilemiş olduğu üslup ve hakarete varan tavırları ise olayı daha da vahim bir hale getirmektedir. Goruldugu üzere WhatsApp yazışmalarında herhangi bir tehdit unsuru bulunmamakla beraber kendisine Şirketimizin Menfaat ve itibarini korumak adına önlem lacagimiz paylasilmistir. Gerekli bilgilendirmenin tam olarak yapılmış olduğunu umuyoruz, herhangi bir eksiklik mevcut ise tarafımıza bilgilendirme yapmanızı rica ederiz. Gereğinin yapılmasını rica ederim. Ugur Kaan Kepezkaya cbo of Hollanda hakkında Human Resources and Consultancy

Eki aç

Eke ise kendisine iletilmiş olan Avukatlarımız tarafından yazılan açıklama yazısı goruntulenebilmektedir.

10 Ekim 2023 17:06

Bilgilendirme için teşekkür ederiz, zira bahsi geçen Instagram hesabı ve telefon numaramız arasında bir bağlantı bulunmamaktadır. Saygılarımızla

Emre bey, Şirketimizin bahsi gecen Instagram hesabında bulunan numarasının dışında her ekip arkadaşımızın da kullandığı numaralar mevcut, ekte görüldüğü üzere Elif hanim kendisini tanıtıyor ve sizinle CBO`muzun görüşmek istediğini belirtiyor. Sız nasıl yorum yapma hakkinizi kullaniyorsaniz, bizlerde şirketimizin menfaatleri ve itibari için yasal haklarımızı kullanacaigimizi beyan ediyoruz fakat sizler bunu tehdit olarak lagiliyorsunuz ve bu algıya istinaden `tehdit edildim` diyerek şikayetlere basliyorsunuz. Yaptığınızın etik ahlak çerçevesine sığmadığının farkında olmadığınızı anlıyoruz. Yorumun silinmemesini ve okuyan herkesin durumu görmelerini rica ediyoruz. Kariyerinizde özellikle `Acting` konusunda sizlere başarılar dileriz.

10 Ekim 2023 17:30

CİMER'e ve hukuki yollara başvuruldu efendim, insanları isim benzerliğinden dolayı toplu halde WhatsApp tan arama ve rahatsız hakkını size kim veriyor avukatlarınızın açıklamalarını merakla bekliyor olacağız. İyi çalışmalar

Emre bey, sistemimizde Nitelikli Göçmen Koşulları için yapılması gereken form doldurma isleminde, `Aday doldurulan bilgilerin doğruluğundan sorumludur.` ibaresinin gereklerinin yerine getirilmediği ve tarafınıza ait olmayan bir mail adresi ile başvuru yaptığınız, fakat gene aynı mail adresinden sistemimize defalarca mail atmış olduğunuz akabinde ise Yasal olarak sorumlu tutulmamak için yanıltıcı bir mail atmış olduğunuz da tespit edilerek kayıtlara islenmistir.

10 Ekim 2023 17:44

Çoluk çocukla şirket yönetmeyiniz efendim, elinizdeki kanıtlarla buyurun mahkemenizi açınız. Zira biz öyle yapacağız

İsim benzerliği veya herhangi bir işlem hatası yoktur Emre bey, ekte CV niz ve Linkedin profiliniz mevcuttur. Bu bilgilerin sadece sizin tarafınızdan görünecek şekilde yüklendiğini de belirtmek isteriz. Ekibimizle gorustunuz, aynı zaman içerisinde Instagram'dan yorum yaptınız, aramalarımıza çarptırılmış cevaplar verdiniz ve CİMER`e şikayet ettiniz. Söylediklerinize gerçekten inanıyorsunuz anladığımız kadarı ile, farkında olmadığınız şey ise Şirketimiz tüm süreçlerimizi hassasiyet ile sürdürüyor olması. Gerekli tüm Resmi makam ve merciler ile her turlu görüşme ve delil teslimatı yapılacaktır. Avukatlarımız gereğinin yapılması konusunda takipçi olacaklardir. Elif Hanim ile 29 Ağustos - 10 Eylül arşında yapılan Instagram DM Sena Hanim ile 4 Eylül 2023`de yapılan WhatsApp görüşmesi Elif hanim ve Ugur Kaan bey ile 10 Eylül 2023`de yapılamayan telefon görüşmesi

10 Ekim 2023 18:08

Kullanıcılarınızın CV sini ve bilgilerini halka açık şekilde paylaşmanız ne kadar amatörce management edildiğinizin, kullanıcı sözleşmenizden bir haber olduğunuzun ve kanunlardan habersiz olduğunuzun kanıtıdır. Allah size para kaptıranların ve boşuna umutlandırdığınız Türk halkının yardımcısı olsun

Emre bey, Emre bey, Emre bey, CV niz ve Linkedin profiliniz sadece sizin görebileceğiniz şekilde yüklendi. Yapmış olduğunuz yorumdan başkası yapmış gibi bahsetmeyin lütfen. Biz bu görüşmeyi burda sonlandıralım ve Ponzi ibarelerini de diğer delillere ekleyelim gereğini kanunlar halletsin. `Kullanıcılarınızın CV sini ve bilgilerini halka açık şekilde paylaşmanız ne kadar amatörce management edildiğinizin, kullanıcı sözleşmenizden bir haber olduğunuzun ve kanunlardan habersiz olduğunuzun kanıtıdır.` Ekibimiz sizin söylediğiniz gibi amatör olsaydı, size direk suçlama yönetirdi amma ve lakin sizi arayıp konuyu düzeltmeyi seçtik biz. KVKK için sadece Emre z. Beyefendinin görebileceği şekilde sisteme yüklendi.

10 Ekim 2023 18:47

Hangi ülkenin kanunlarına istinaden bulamadığınız iş ve servisler için 6000€ istediğinizi de Hollanda ve Türk mahkemeleri eminim adil bir şekilde değerlendirecektir. Bu şekilde müşteri inandıramadığınızı tahmin ediyoruz ki, servisleriniz, müşterilerinizi tehdit / bilgilerini deşifre etme ve Instagram yorumlarını silmeye dönüşmüş

Bulamadığımız isler derken Emre bey, adaylarımızın %100 u Hollanda`ya yerlesiyor, ama sizin ATS Scoreunuza is bulamıyoruz efendim o yüzden de size is bulunamayacak olması sizi bu kadar agresiflerstirdi muhtemelen, ve ayrıca yeniden Emre z. Olarak konuşmanıza da çok sevindik. Görüşme ve size durumu açıklama isteğimizi ve Yasal haklarımız konusundaki kati tutumuzu `tehdit` olarak nitelemeniz, ilgili mercilerinde böyle yorumlayacağı anlamına gelmez. Bilgilerinizi deşifre de etmedi Şirketimiz siz istediğiniz yorumu yapmakta ozgur olduğunuz kadar İşletmelerde kayda alınmayacak yorumları silmekte özgürler diye biliyoruz. Yanlışmı biliyoruz acaba? Danismanlik hizmetimiz ve öncesinde yapmış olduğunuz her açıklamanız da KVKK kuralları kapsamında suç teşkil ediyor Emre bey. Adaylarimiz bizim müşterimiz değil Danisanimiz, bugüne kadarda böyle bir şey yaşamadık yasamayacagizda. Bu durum tamamen sizin tarafınızdan kaynaklı bir problemdir ve eminim kısa sure sonra çözüme ulaşacaktır. Mahkemede görüşmek üzere,

10 Ekim 2023 19:25

ATS skorumun İngiltere'de lisans ve master yapmış birisi olarak limitlerinizin çok üstünde olduğunu ve barajı geçemeyen insanlarla görüşme yapmadığınızı gayet iyi biliyorsunuz, ya da bilmiyorsunuz emin olamadım. Yorum yapan kişiyle sabahtan beri beni bağdaştırma çabanız da acınası seviyede. Mahkemede avukatımla görüşürsünüz ancak, saygılar.

10 Ekim 2023 19:44

İznim olmadan Hollanda'da ki yöneticilerinizle birlikte defalarca WhatsApp'tan aramanızı ve sizi mahkemeye veriyoruz tarzındaki mesajlarınız dijital zorbalıktır, tehdittir ve ne kadar panik olduğunuzun göstergesidir. Aynı dakikalarda sponsorlar ınıza gönderi altındaki olumsuz mesajları da sildirdiğiniz açıkça görülmektedir. İş bulamadığınız vatandaşlarımız, bir yıl sonra paralarını geri istediğinde, enflasyondan arta kalan kısmı vermemek için de aynı "kabadayı" tavrınızı uygulayacağınız izlenimi veriyor.

Mahkemede görüşelim Emre bey,

Yorumu yapan siz değilseniz, ATS sistemimizi nereden biliyorsunuz Emre z. Beyefendi? Sözleşmemizde iade maddemiz zaten mevcuttur.

Ve hatta 75 puan altı ATS sahiplerine istihdam sağlanamıyor aksini bilinçli bir şekilde size ilettik ki gerçekten bizimle görüşen Emre z.

10 Ekim 2023 20:51

Bugünkü mesajlarımızda yeterince belli olduğunuzu, her müşterinizin de burayı görmesini sağlayacağımızı bildiririm, mahkemede avukatımla görüşürsünüz

Isil
Isil
19 Temmuz 2025 00:25

Emre bey ulaşabilir misiniz sorularımız olacaktı

John
John
31 Ekim 2024 22:49

Emre Bey selamlar. Sonuca varıldı mı?

Montefuture Career Counseling Güvensiz Bir Şirket

14 Mart 2024 19:363.196

Hollanda'da çalışma hakkında bilgi almak için telefonda konuştum. Aklıma yatmayan bazı noktalar oldu. Daha sonra şikayet...

1 Destek2 Yorum

EC International İle Vize Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Ahu
14 Ocak 2025 07:011.324

EC International diye bir firma Instagram'dan buldum. Sahibi C***** Bey benimle iletişime geçti. Maksimum 2,5 - 3 ayda 8...

2 Destek11 Yorum

Euro Anatolia Randevu Aksaklığı Ve İletişim Sorunu

Burak
26 Ocak 2024 00:032.201

"Teşekkürler destek verildi sistem arızası oluşmuş iyi günler"