Hititbet Bakiyemi 2 Kere Sildi

30 Nisan 2024 16:11

150 TL kayıp bonusumu 10 bin TL'ye kadar artırıp çekme talebinde bulundum. Kayıp bonusunun 25 katını çekebileceğimi, kalanının silineceğini belirttiler. Kazancımı silerek 3.750 TL hesabıma yüklediler. Parayı çekmedim ve 3.750 TL üzerinden oynamaya devam ettim. Paramı 30 bin TL'yi geçirdikten sonra aynı gün içinde tekrar çekme talebinde bulundum. Ancak tüm paramı silip yine 3.750 TL yüklediler. Canlı destek hesabımda 30 bin TL olduğunu ve paramı çekebileceğimi söylemesine rağmen bu durumla karşılaştım. Hititbet'ten yaşadığım bu durumdan ötürü memnun kalmadım. Zararım varken kazandığım parayı almak istedim, ancak ne canlı destek ne de telefonla yaptığım görüşmeler sorunu çözmedi.

Halil
Halil
02 Mayıs 2024 16:36
hititbet-bakiyemi-2-kere-sildi-1.jpg

Sağ olsunlar aradılar arkadaşlar, bana bildiğim şeyleri söyleyip kapattılar. Kuralları açıkmış ve yazıyormuş, kazancım bir kere silindikten sonra kalan parayı çekip tekrar yükleyip oynamam gerekiyormuş, gerçekten çok mantıklı. Kazancımı silip zaten bana benim çekebileceğim parayı bırakıyorsun, bırakta o parayla ister oynayayım ister çekeyim. Neden mi? Çünkü o sen kazancımı sildikten sonra zaten benim param. Çok açık olan kurallarda ben bunu göremedim. Yaklaşık olarak 10 saatim, kazancımı sildiklerinden sonra çekebilirsin diye hesabımda bıraktıkları 3.750 TL ile oynayıp aldığım 3000x ler, 1000x ler hepsi boşa gitti. Teşekkürler hititbet

Serkan
02 Aralık 2023 20:31
Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 01:35
Black sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 15:23
Hititbet Çekim Kuralları Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet
Seca sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 09:21
Hititbet Sitesinde Yatırım Sorunları Ve İlgisizlik