Vedat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Heybet Giriş Sorunu Yaşıyorum

25 Eylül 2024 20:11
Vedat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim benimle iletişime geçerek önce sesli teyit aldılar sonrasında hemen erişim sorunumu çözdüler. Güvenlik konusunda hassasiyetleri çok hoşuma gitti”

Merhaba sitedeki kullanıcı adım excalibur diye hatırlıyorum. Uzun süre önce heybet sitesine üye oldum sitede oyun oynarken siteden çıkış yapıldı. Tekrar giriş yapmaya çalıştım ama yapamadım. Aylardır oynadığım site kullanıcı ismim ve şifremden eminim ama giriş yapamıyorum acil yardım!

26 Eylül 2024 01:20

Melis sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Melis
05 Mart 2025 09:27
"İsteği birkaç gün önce bir güncelleme gelmişti güncellemeyle birlikte senin güncel giriş adresleri de değişmiş telefonun iletişime geçerek güncel adresleri ve güncel adreslerin yayınlandığı kanalların bilgisinin tarafıma ilettiler teşekkürler"
Dilek sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

GOBahis Oyun Sitesine Giriş Sorunu: Acil Yardım Bekleniyor

Dilek
06 Ocak 2025 13:27
Burhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

28 Haziran 2025 13:51
Hayati sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Temmuz 2025 14:28