Beyza sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 23:06

Konya Nalçacı'da Yeşil İnci Beslenme Kulübü'ne dört aile olarak gittik. Aile büyüklerinin mevcut hastalıklarının iyileşeceği vaadi ve zayıflama programı ile Herbalife ürünlerini satın aldık. İlk bir buçuk ay her şey yolunda gidiyordu ve aile üyeleri memnundu. Ancak defalarca kez dikkatli olunması gerektiğini, asıl konunun sağlık olduğunu ve kilo vermenin olmadığını söylememize rağmen, hipertansiyon hastası bir aile üyesine Thermo Complete ürünü verildi. Ürün verilmeden önce H**** Hanım, kişilerin haberi olmadan onlar üzerinde deney yaparcasına 'İyi misiniz? ', 'Tansiyonunuz nasıl? ' gibi sorular sormuştu. İnsan sağlığını hiçe sayarak ve sadece para kazanmak için H***Hanım tarafından ürün aile üyelerine satıldı ve kullanmaları gerektiği söylendi. Thermo Complete ürününü kullanan aile üyeleri dördüncü gün fenalaştı ve hipertansiyon hastası olan aile üyemiz Yeşil İnci Beslenme Kulübü'nde yalnızken fenalaşarak gözleri görmemeye başlamış ve tansiyonu çok yükselmişti. H***Hanım, ne yaptığını bildiği için ve tansiyonun yükseldiğini tahmin ederek dil altı ve çeşitli Herbalife ürünleri vermiş ancak ambulans çağırmamıştır. İki saat sonra bize haber verildi. Olay yerine vardığımızda şoka uğradık çünkü aile üyemiz çok kötü durumdaydı. Acil servise götürdük ve doktor, aile üyemizin ölümden döndüğünü söyledi. Farklı bir Herbalife danışmanıyla görüştüğümde, verilen Thermo Complete ürününün kesinlikle hipertansiyon hastalarına verilmemesi gerektiğini öğrendim. Herbalife genel merkeziyle görüştüğümde ise sağlıklı bir birey için bile doktor kontrolünde kullanılması gereken bir ürün olduğunu ve hipertansiyon hastalarına verilmesinin doğru olmadığını belirttiler. Kulüple ilişkimizi keserek muhatap olmadık; ancak daha sonra defalarca kez çeşitli numaralar ve kişiler tarafından rahatsız edildik. Aile üyemiz sağlığına kavuşmaya çalışırken, sonunda ailemizden biri durumu açıkladı ve bir daha aramamalarını, artık gelmeyeceğimizi iletti. H*** Hanım, aile üyemizin zaten hasta olduğunu söyleyerek bilmezlikten geldi. Konuyu büyütmek istemedik ancak yaklaşık bir buçuk ay sonra farklı bir aile üyemizi arayarak kulübe gitmesi konusunda rahatsız ettiler.

15 Nisan 2024 22:58

Büyük aile üyemiz gelinim ölümden döndü biz gelmeyiz demiş devamında Hatice Hanım tarafından gelen cevap karşısında hayret etmiş çünkü gelen cevap şu şekilde; -Gelinin zaten hastaydı (Sağlığımıza kavuşturulmamız vaadi ile onca ürün satıldı) -İlaçlarını bırakmış ondan öyle olmuş ( İlaçları bırakma gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil) Konu uzamasın gelmeyeceğiz dedikçe hala rahatsız ediliyoruz. **********Özellikle belirtmek isterim ki Herbalife ürünlerinden kaynaklanan bir sorun değil, beslenme danışmanının yanlış yönlendirmesinden kaynaklı bir sorun yaşayarak aile üyemiz ölümden döndü.********** Herbalife sistemi ve ürünler doğru danışmanlık altında kullanıldığında gayet güzel ek olarak yıllardır bu işi yapan ve kulübün sahibi olan Özcan Bey de işini bilinçli ve gayet güzel şekilde yapıyor. Farklı bir Herbalife danışmanı olan Anıl Beyin de değindiği gibi (konuşmalar mevcuttur) bu işi belirli bir eğitim seviyesine gelmiş ve belirli bir lisans eğitimini tamamlamış kişiler tarafından yapılması çok daha doğru olacaktır. İnsan sağlığı para kazanmak için bu şekilde kolayca harcanmamalıdır, tüm insanların bir birey olduğu düşüncesi ile bilinçli olarak yapılırsa daha sağlıklı olacaktır. Teşekkürler.

15 Nisan 2024 23:31
Herbalife Konya Yeşil İnci Beslenme Kulübü Vaatleri

Ek olarak da bize elden satılan ürünlerden eski tarihli olanlar vardı. Kulüpte ilgili kişi tarafından hazırlanıp da üyelere verilen ürünlerin çoğu da eski tarihli elde kalan ürünler, insan sağlığına bu kadar değer veriyor bu kişi. Kendi içtiği ve üyelere içirdiği ürünler farklı.

15 Nisan 2024 23:32

Ürün resmi ektedir.

Oguz
Oguz

Merhaba Konya yeşil İnci beslenme evi yaklaşık 11 yıldır binlerce insana aktif yaşam ve kilo kontrol noktasında destek olmuş bir beslenme kulübüdür. Herbalife kahvaltısı ile insanların yaşamını desteklemektedir. Beslenme kulübü bütün belge işletme yetki ve sertifikalarına sahiptir bakanlıklarca rutin kontrolleri yapılmaktadır, Herbalife ürünleri de 95 ülkede bağlı olduğu bütün bakanlıklarca onaylıdır. Herbalife ürünleri dünyaca markası ispatlanmış ve dünya üzerinde bugüne kadar 45 yıldır hiçbir klinik vaka yaşanmamış %100 doğal ürünlere sahiptir bundan dolayı Messi gibi Ronaldo gibi sporcuları da on yıldır beslemekte ve desteklemektedir.

Herbalife Beni Oyuna Getirdiler

08 Eylül 2023 00:16