12 Şubat 2024 19:48

Boyner'de satılan Helly Hansen markasının Zippy isimli polar ceket modeli sahte. Bu konuda Helly Hansen genel merkezi ile yazıştım. Zippy isimli bir modelleri olmadığını, sitedeki ürünün kendilerine ait olmadığını teyit ettiler. Bu durum diğer markaların da gerçekliğine şüphe düşürmektedir.

13 Şubat 2024 12:03 (Şikayetten 16 saat sonra)
13 Şubat 2024 13:33

Norveç merkez, "bizim böyle bir modelimiz hiçbir zaman var olmadı" diyor. Kafanıza göre model uydurmak, üstelik bir de Polartec etiketiyle satışa sunmak olacak iş mi? Ben Polartec firmasıyla da bu durumu görüşeceğim. Koca Boyner ve Intersport da bu işe alet olmuş. "İsim hakkı bende, nakışçıya gönderdim bastı logoyu oldu Helly Hansen" kabul edilebilir bir açıklama değil. Şu an hem Helly Hansen hem de Polartec ile yazışıyorum.

13 Şubat 2024 14:44
15 Şubat 2024 22:09

Dünyada olmayan bir modeli (Zippy) uydurmuşsunuz, Helly Hansen'in sitesinde böyle bir ürün yok, geçmişte de olmamış, ayrıca adamlar bizim böyle bir modelimiz yok diyor (görselleri gördüler), e öyleyse 200 liralık polar ceketin göğüs kısmındaki nakışçılarda işlenmiş hh harflerine mi 5 kat para ödüyoruz? Bu polar ceketi Helly Hansen ceketi yapan nedir? Ayrıca Atom mu parçaladınız ne ile gurur duymamızı bekliyorsunuz? Vietnam, Bangladeş, Pakistan gibi üçüncü dünya ülkelerinde de aynı üretimler var. Allah Allah tavırlara bak, dersin dünya çapında marka yaratmışlar.

Çağdaş
Çağdaş

29 Temmuz 2023 tarihinde bir online alışveriş sitesi üzerinden satın almış olduğum Helly Hansen Hawk Stapro Outdoor ayakkabısı altı ayda dökülmeye başladı. Ayakkabı Outdoor sınıfında geçen bir ürün olmasına rağmen sadece ve sadece okulda kapalı mekanda ve araba kullanırken giydiğim ve hiçbir şekilde Zorlu koşullarda ya da hor kullanmadığım, kalite beklentimin bir hayli yüksek olduğu ayakkabıların arka kısmındaki plastik benzeri parça üzerinde soyulma, renk atması gibi emareler başlamıştır ve inanılmaz hayal kırıklığı içerisindeyim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Boyner'de Satılan Sahte Helly Hansen Polar Ceketler

Doğuhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 00:24
Helly Hansen Ceket Çok Kötü