Hello Villam Antalya'daki Villa Konaklamasında Büyük Hayal Kırıklığı

Hello Villam Antalya'daki Villa Konaklamasında Büyük Hayal Kırıklığı
11 Eylül 2024 15:51

Hello Villam acentesinden Antalya İslamlar bölgesinde ailemizle konaklamak için 4 gecelik villa tuttuk. Tuttuğumuz villanın açıklama kısmında denize olan konum uzaklığı 5.6 km gösterilirken, gittiğimiz yer en yakın denize 20 km'ye yakın uzaklıktaydı. Aynı villanın başka kiralama acentelerindeki ilanlarında 12-14 km aralığında rakamlar yazarken, Hello Villam yanlış bilgi veriyor! Zaten konuma gidecek yol yok, uçurum kenarı. Oranın işletme ruhsatı olduğunu bile sanmıyorum çünkü iki aracın yan yana geçmesini bırakın, tek araç olarak düşme tehlikesi yaşadık. Balatalar zaten iki üç çıkış inişte biter. Akşam saatlerinde yola çıkmanız imkansız, yolda lamba bile yok. 14 saat yol gelip mağdur olduk. Kaporamızı vermediler. Üstüne konaklama gününden üç gün sonra arayıp geri kalan rakamı istediler. Biz zaten bu durumda kalamayacağımızı bildirmiştik hem ev sahibine hem Hello Villam'a. O zaman sadece kaporanız yanar dediler. Yine de kabul ettik, başka yer bulduk. Zar zor akşam hem mağdur edip hem para istiyorlar. Tamamen yanlış bilgi üzerine kurulu bir düzen. Davacı olup yaşadığımız olayı tüm sosyal platformlarda paylaşacağız.

11 Eylül 2024 17:54 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Misafirimiz Bildiriminiz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Dilerseniz tüm görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz. Hellovillam Misafir Destek Birimi

12 Eylül 2024 11:42

İsa sonuçtan hiç memnun değil

Tatilde Kirala İle Hayal Kırıklığı: Güvenlik Ve Ulaşım Sorunları

05 Temmuz 2024 17:35
Tatilde Kirala İle Hayal Kırıklığı: Güvenlik Ve Ulaşım Sorunları
Şe On sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 13:34

21 Haziran 2024 14:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hello Villam Para İadesi Yapmadı.

15 Eylül 2024 19:03

04 Ağustos 2023 20:37