11 Eylül 2024 15:52

hepsiburada.com'dan hedef ithalat isimli satıcıdan veta basınçlı püskürtücü şişesi 2 litre - sıvı atış mesafesi: minimum 3 m ürününü bir hafta önce ve geçtiğimiz günlerde sipariş ettim.

İlk gelen ürünlerin ikisinde de tarım ilacı kokusu ve kalıntıları vardı. Satıcı firmanın belirttikleri hem GSM hem de sabit telefonlarını defalarca aramama rağmen bir türlü telefonlara bakmadılar. En son gelen siparişle birlikte çileden çıktım. İçinde belirgin ilaç kalıntıları artık kalıplaşmış, üzerinde ilacın verdiği beyazlıklar kir vs. Hem Hepsiburada temsilcilerine ilettim hem de hedef ithalat kişilerine site üzerinden resim ve video göndermeme rağmen hedef ithalat biz sıfır ürün gönderdik deyip yalanladılar.

Hepsiburada temsilcisi az önce beni arayarak evden alımımız yok siz götürün kargoya iade edin dediler!1. Bana kullanılmış ürün göndererek ticaret ahlakına uygun olmayan şekilde ticaret yaptınız ve mağdur ettiniz!2. Sizin sorumsuzluğunuzun ceremesini biz neden çekelim, neden çektirmeye çalışıyorsunuz!3. En yakın kargo bana 17 km uzaklıkta, minibüs geçmez bir şey geçmez, ancak taksi ile gidilir. Sizden aldığım 200 liralık ürün için neden hem zamanımı hem de 400 TL taksi parasını cebimden harcayayım! Üstelik bir kez daha kargo sürecini bekletmek çok mu hoşunuza gider!

4. Adınıza yakışır şekilde bana yeni ürün gönderirsiniz, eskisini ya çöpe attırırsınız ya da gelen ürünle birlikte iadesini alırsınız! Ve son olarak yaşattığınız mağduriyeti en kısa süre içinde çözüme ulaştırmak zorundasınız!

Görselde de görüldüğü üzere insan kullanılmış ürünü gönderirken utanır! Bizi kandırabileceğinizi düşündünüz mü acaba? Sıfır ürün ücreti ödeyip, ikinci el ürün gönderiyorsunuz!

12 Eylül 2024 12:29 (Şikayetten 20 saat sonra)

22 Kasım 2023 09:07
Abdulhalim sonuçtan hiç memnun değil

Abdulhalim
14 Aralık 2024 18:39
Ateş Ticaret Eksik Parçalar Ve Hasarlı Ürünle Gelen Hayal Kırıklığı
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 14:52
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 14:14

13 Mayıs 2024 11:08
Hedef İthalat Hedef İhracat Son Kullanma Tarihin Geçmesine Yakın Ürünü İade Almıyor