Hayme Hatun Anaokulu (Buca) Öğretmen Değişimi

15 Eylül 2023 10:40

İzmir Buca hayme hatun anaokulu çocuklarımızı okula kayıt ettirdik. Okulun ilk günü okula gittiğimizde Bipolar hastası bir öğretmenle karşılaştık ve bu öğretmenin değişmesini talep ettik. 1 hafta gitmediğimiz kapı kurum kalmadı ve 1 hafta sonunda bu öğretmenden kurtulduk. Okul açılalı 2 hafta oldu ve 4 tane öğretmen değişti sınıfımızda, çocuklar gelen giden öğretmenleri hiçbir şekilde dinlemiyorlar ve okula adapte olamıyorlar.

Gelen öğretmen bir gün kalıp geri gidiyor, kesinlikle öğrencimin ve velilerimin arkasındayım diyen hayme hatun okul yönetimi hiçbir şekilde arkamızda ve yanımızda değildir. 5er bin tl bağış adı altında kayıt parası alan bu okul. Paramızla rezil olduk dedikleri budur.

Artık öğretmenlerin değişmemesini ve bir düzenin oturmasını istiyoruz. Bunu herkesin duyması ve bilmesini istediğim için buradan yazıyorum.

15 Eylül 2023 09:26

İzmir Buca hayme hatun anaokuluna çocuğumu kayıt ettirdim 4 Eylül pazartesi günü okulların açılmasıyla birlikte veli toplantısına gittiğimde karşılaştığım öğretmen Sena öğretmenin Bipolar hastası olduğunu öğrendim ve atama beklediğini öğrendim ben toplantıda okul giriş çıkış saatinin ihtiyaç listesinin konuşulacağını beklerken öğretmenin okuldan gideceğini atamasını beklediğini duydum 5 eylülde çocukları okula getirdiğimizde ben sizin oyun öğretmeninizim ben gideceğim ve size sürpriz öğretmen gelecek dendi idareye bu öğretmenle devam etmek istemediğimizi ve kalıcı öğretmen istediğimizi belirttiğimizde milli eğitime yönlendirildik 7 veli milli eğitime dilekçe teslim ettik 1 hafta boyunca okula çocukları götürüp getirdik ve çocuklar geçici öğretmenleri Sena öğretmeni oyun öğretmeni olarak gördü ve okula adapte olamadılar Sena hanım okuldan gittiği gün şahadet adında bir öğretmen geldi çocuklara sene sonuna kadar birlikteyiz demesine rağmen ertesi gün idarenin çocukları okula getirmeyin öğretmeniniz işi bıraktı demesiyle birlikte 12 Eylül salı günü çocukları okula götürmedik yeni öğretmenlerinin hasta olduğunu belirttiğimiz çocuklara 13eylül günü aysun öğretmenleriyle tanıştılar ve bugün 14 Eylül günü saat 1de çocukların okulda olması gerekirken idarenin 13.20de sınıfımızın toplantısının olduğunu belirtmesiyle velilerle okula gittiğimizde aysun öğretmenlerinin de işi bıraktığını öğrendik ve bugün 1 de hayme hatun anaokulundaki bütün öğrenciler sınıflarına girmiş etkinliklerine başlamışken 5 f sınıfı çocukları velilerin yanında saat 2 ye kadar yeni gelen funda öğretmeni beklediler ve öyle sınıflara alındılar okul açılalı 2 hafta olmadan iki hafta tamamlanmadan 4 tane öğretmen değiştirdi çocuklarımız yönetim kesinlikle yanımızda değil kayıt yaparken bağış ve çalışacak olan personel adı altında bütün çocuklardan beş bin tl alan hayme hatun anaokulu 5 f sınıfını ve beş yaşındaki on beş öğrenciyi ve velileri günlerdir mağdur ediyor ve mağdur etmeye devam ediyor. Çaresizlik içindeyiz ve beş yaşında on beş çocuk eğitimden mahrum kalmış durumda herkes sınıflarında etkinlik ve eğitimine başlamışken hayme hatun anaokulu idaresi 5 f sınıfının öğretmenini ayarlayamamış durumdadır gereken neyse gerekenin yapılmasını en kısa sürede istiyoruz çocuklar ve veliler olarak psikolojik açıdan artık çok yorulduk ağlamayan çocuklar ağlamaya ve okula gitmek istememeye başladılar ve bu durumun kimsenin umurumda olmaması çok acı ne yazık ki.

Nene Hatun Anaokulu (Buca) Keyfi Ödeme İstenmesi

14 Aralık 2023 11:56
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Hikmet Kaşerci Ortaokulu Okula Kayıt İçin Bağış Yapılması Ve Para İadesi Yapılmaması

31 Ekim 2023 23:06

Hece Koleji Sincan Mağduriyeti