Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Hatiboğlu Yayıncılık Hatiboğlu Kitapevi Müşteri Hizmetleri, Sistem, Saygısızlık Sorunu

11 Mayıs 2024 16:04

1 Mayıs tarihinde sipariş vermiş olduğum toplam 5 tane sipariş, ayın 7 sinde bir siparişten vazgeçtim. İademi oluşturdum iki gün sonra baktığımda iadem gözükmüyordu. Ve aynı gün ürünler elime geldi ayın 9 unda. Ürünleri açtım ve aldığım ve sonradan iade etmek istediğim ama sistemlerindeki hata yüzünden edemediğim kitap setinin sadece bir kitabı gönderilmiş setin devamı eksik. Müşteri hizmetleri yazdıkları numarayı aradım Yaşlıca bir beyefendi sekreterimiz gelsin o baksın eksik varsa IBAN'ınıza yatırırız "dedi mesaj olarak ibanımı da gönderdim ve haber bekledim bana sonraki gün ne oldu ne haber diye yazdıktan sonra kitaplar gönderilmiş eksik yok mesajı geldi. Aradım aynı numarayı sekreterimize vereyim o bilir dedi ve sekreteri de yaşı epeyce büyük bir hanımefendi çıktı. Durumu anlattım kalan kitapları da göndermenize gerek yok iade edecektim zaten dedim bana sistemlerinde bir hata olduğunu iadeyi o yüzden göremediklerini söyledi. Olabilir hata yapılabilir dedim. Sonra biranda bağırmaya başladı" size söylüyorum kitapları gönderebiliriz diyorum, canınız kavga mı istiyor ben kaç yaşında kadınım vs vs "dedi. Önemli değil göndermeyin bana, yanlış gelen kitabı ben geri göndereyim. Siz bana o setin iadesini yapın dedim. En son yüz kere bağırdıktan sonra anladı ve tamam dedi. Daha sonra ben dedim ki gerçi şöyle yapalım siz bana o setin o kitabının tek ücretini de kesin geri kalanı gönderin dedim. Dükkanda bir sürü müşteri var sizinle mi uğraşacağım bilmem ne bir sürü şey deyip tekrar bağırdı. Burası müşteri hizmetleri diye bağlandığım yer. Hem iadem kabul görememiş ben bir sürü uğraşmışım hem gelen kitaplar eksik gelmiş daha da kargoyla uğraşmasınlar diye hem kitapları göndermeyin demişim hem de bana gönderdiğiniz fazla kitabın da parasını kesin ona göre ücretini yatırın demişim ; saçma şekilde bunlarla uğraşmak zorunda kaldım. Ve halen paramı yatırmadılar. Evet siz yaşlı bir çift 40 senedir bu işi yapıyor olabilirsiniz saygı da bekliyor olabilirsiniz, hata da yapabilirsiniz bunlar düzeltilir ama müşteri hizmetleri diye arayıp derdimi anlattığım yer bana saçma sapan konuşuyorsunuz, dükkanda bir sürü müşteri var, artık sizi dinlemek istemiyorum diyemez madem böyle diyeceksiniz internetten kitap siparişi alamazsınız. Ben kargoyla uğraşmak zorunda değilim hamile bir kadınım gitmek istemiyorum kargoya dediğimde sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmez benim bir suçum mu var bu konuda da diyemez. Çünkü bir sürü hatanız var

Miray sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 11:11

19 Temmuz 2023 18:55