21 Şubat 2024 14:28

Merhaba Hatay un Markalı almış olduğumuz un sorunluydu. Trendyol üzerinden sipariş verdim. 40 kg. R****** için yufka yaptık. Fakat yufkaları hiçbir şekilde yiyemiyoruz. Yufka anlamadığımız şekilde kuru ve çok sert oldu. Her zaman yaptığımız şekilde hamuru yoğurduk dinlendirdik odun ateşinde saçta pişirdik. Yufkaları kurutma aşamasına geçtiğimizde yufkalar tamamen sert ve biçimsiz şekil aldı. Börek yapmak için sıcak su ile ıslattığımız halde hiçbir şekilde yumuşamadı ve yenilmeyecek sertlikte oldu. Fabrikayla iletişime geçtim tüm yufkaların fotoğraflarını videosunu un çuvalının resmini gönderdim. Sürekli açma yoğurma pişirme aşamalarında sıkıntı olduğunu söylediler. Daha sonra videosunu attığımda açmada yoğurma da pişirmede sıkıntı olmadığını söyledikleri halde mağduriyetimizi karşılamadılar. 40 kg 10 kg karşılık jest olsun diye un göndereceklerini söylediler. Biz jest istemiyoruz. 2 gün boyunca R****** için yufka açtık 4 aileye. Emeğimizin paramızın karşılığı çöp olmamalı. Her sene makarna ve yufka için aldığımız undan bu sefer neden böyle sorun yaşadık. Lütfen gerçek bir fabrikanın yetkilisi iletişime geçsin

BİM'den Alınan Unlar Acı Tat Veriyor

Engin
19 Mart 2025 21:22
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Büyük Hekimoğulları Un İçinden Çıkan

28 Ağustos 2025 16:26
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Hekimoğlu Un Böcekli Un Satıyor!

13 Ocak 2024 00:33
Hekimoğlu Un Böcekli Un Satıyor!

08 Kasım 2024 17:17
Söke Un'un Beklenmedik Kokusu Mağdur Etti
Betul sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2025 15:17
"İlginiz için teşekkürler çok hızlı dönüş sağlandı konuştuğum kişide çok anlayışlıydı"