Hadi Taşınalım Kendileri Yerine Başka Firmaları Gönderiyorlar

05 Ekim 2023 20:32

Bu firma ile daha önce 3 defa daha ev taşımıştık. Kendi evim içinde bir hafta öncesinden aradım ve eve gelip ekspertiz yapıldı. Fiyat ve günde anlaştık. Taşınmadan bir gün önce de E*** Bey ile yine telefonda görüştüm ve kendilerinin geleceğini tehdit ettirdim ama ertesi sabah ne görelim bu bizim işimizi başka bir firmaya satmışlar bizden habersiz. Gelen firmanın adamları ile anlaşmak mümkün değildi. Onları gönderdikten sonra firma sahipleri E*** bey ve babasını aradığımızda evirip çevirdiler. En sonunda bizden 3000 TL ekstra para alarak küçük kamyon gönderip iki günde taşıyacaklarını söylediler, okulların açılmasına 3 gün kalması bütün eşyaların toplu halde olmasından ötürü mecbur kaldığımız için kabul ettik, daha sonra firma adına gelenler çok düzgün insanlardı bir nevi patronların yaptığı hataları silmeye çalıştılar. İş bitiminde de ne E*** bey, ne abisi ne de babası A** bey arayıp bir özür bile dilemediler. Tam taşınacağınız gün satılmış hissine kapılmamak, anlaştığınızın dışında başka bir firma ile karşılaşmamak ve ekstra para vermek istemiyorsanız temkinli olmak lazım

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Yozgat Nemli Taşıma Bir Yığın Zararla Taşıma İşlemini Gerçekleştirdi

29 Ocak 2025 22:50
Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Anadolutur Nakliyat | İzmir Taşınma Sırasında Eşyalarım Hasar Gördü Ve Verilen Sözler Tutulmadı

26 Temmuz 2025 12:58

06 Temmuz 2023 10:01