Webwork. Vip (Temu) Para Mı Çekemiyorum

14 Temmuz 2023 16:225.814

Arkadaşlar temu diye bir uygulama var önce size Telegram ya da WhatsApp'dan video izlemeniz için mesaj yazıp size videolar için bir miktar para veriyorlar sonra temu uygulamasına kayıt olmanızı oradaki görevleri yerine getirmenizi isteyip sizden para istiyorlar bir verip beş istiyorlar maalesef ben düştüm. Sürekli sistem size başka isimlere para gönderin diyor size geri ödeme yapıyorlar işlemlerden çok yüksek komisyon veriyoruz deyip paranızı alıyor sonra onu göndermek için sizden banka vergisi için para istiyorlar. Temu sözde yasal bir uygulama Amazon gibi büyük şirketler le çalışıyorlar ama paranızı alıp vermiyorlar çok yüksek miktarda param gitti şimdi şikayet için polis ve savcılığa başvuruda bulunmaya gideceğim para gönderdiğim kişiler Türk hesapları İstanbul Bağcılar'a kayıtlı Akbank şubesinin müşterileri polis bunlar la ilgilenecek.

28 Temmuz 2023 12:26

Önce bilmediğiniz bir yurt dışı telefondan sizi birkaç defa çaldırıyorlar sonra WhatsApp tan mesaj atıp size birkaç tane video izleyip beğenmeğimenizi istiyorlar sonra tekrar Telegram'da da para istiyorlar

Yorumlar(7)

Jiaju
Jiaju
11 Eylül 2023 21:51

Bu sahte şirket, gerçek temu şirketi ile para kazanıyorum, 218000TL kazandım, gerçek şirket çekilebilir, telegramımı ekleyin: https://t. Me/Bernard199 ve benimle para kazanın!

Caner
Caner
28 Temmuz 2023 12:18

Merhaba iyi günler WhatsApp üzerinden bir sekreter ile iletişim kurdum ve aynı sizin dediğiniz gibi böyle bir sisteme düştüm başta iyi gitti sonra birden telegram üzerindeki sekreter birden kayboldu ve hiçbir şekilde de paramı alamadım.

Ferhat
Ferhat
25 Temmuz 2023 20:12

Aynı durumdayım sonuç ne oldu

Mücahit
Mücahit
19 Temmuz 2023 11:58

Bende şikayete bulundum bir haber alabildin mi aldıysan bir bilgin varsa ulaşır mısın Instagram adresin alkmucahit

Fatih
Fatih
18 Temmuz 2023 10:42

Kardeşim son durum nedir acaba savcılığa gittin mi

Abdullah
17 Temmuz 2023 18:417.183

Temu adı altında görev yaparak para kazanma sitesi diye bir yer var ezkaza telefona bir mesaj geldi. Bakayım dedi. Önce ...

3 Yorum

Yasin
Mağdur Olmak İstemiyorum!

Mağdur Olmakİstemiyorum!

Murat
Webwork.vip (Temu) Sipariş Verdim Paramı İade İstiyorum!

Webwork.vip(Temu) Sipariş Verdim Paramı İade İstiyorum!

Ahmet
Trendyolmall1.com AVM Ek Gelir Yalanı