21 Ocak 2024 18:38

Kişisel verilerimin korunamaması nedeniyle rızam olmadan üzerime yapılacak herhangi bir işlem, borçlar, alım-satımlardan sorumlu olmadığımı beyan ederim. Kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp® ve Telegram® sorumludur. 20.01.2024 tarihinde 'görev yap para kazan' şeklinde bir ifadeyle +221 70 582 46 47 WhatsApp numarasından, legal iş yaptıklarını ve telefon numaramı sosyal medyadan aldıklarını belirterek mesajlar aldım. Daha sonra Telegram'ı indirip oradaki danışmanın yardımıyla görevleri beklememi söylediler. Google® üzerinden filmleri beğenerek 100 TL ve gün sonunda 2888 TL kazanacağımı belirttiler ve 100 TL gönderdiler. Bu nedenle, eşimin IBAN'ını verdiğim; eşimin adı E*** E****'tır ve ismimle soy ismimle birlikte dekontlarda yazan diğer tüm kişisel bilgilerimin paylaşılmasından dolayı üzerime borç yapılmasından kesinlikle sorumlu değilim. WhatsApp, Telegram ve Google Maps uygulamalarının sorumluluğunu kabul etmediğimi ve iznim ve ıslak imzam olmadan benim ya da ailem adına yapılan hiçbir bankacılık ya da diğer işlemleri kabul etmediğimi beyan ederim.

Murat
Murat