Gökkuşağı Koleji Antalya Kampüsü Fiyaskosu

26 Temmuz 2024 19:22

Gökkuşağı Antalya kampüsü tam bir felaket! Para oyunu. Herkese farklı fiyat vermeleri (aynı sınıf ve aynı zamanda gelen öğrenciler olsa bile), neredeyse ödemenin 3-4 katı kadar yüksek fiyatlar verilmesi. Sorduğumuzda, tüm Türkiye'de okullarda yabancılara zaten farklı fiyat söylendiğini belirttiler ki bu yasak ve para cezası var. Avukatım ve diğer okullarda bunun yasak olduğunu söyledi.

1 ay içinde 3 kez fiyat değişikliği oldu (tüm yazışmalar duruyor, bunu yazan kişi yazdığını silse bile bizde yazışmalar var). K** ş** diye birisi var orada, kendisi de ne yaptığını bilmiyor. Ödemeden tam 1 saat önce fiyatı tam tamına 100.000 TL yükseltti, herkesten (yabancılardan) daha fazla para istemesi ve üstelik bunu gizli bir şekilde yapması.

Herkesi odasına çağırıp farklı fiyat veriyor ve başkalarına söylememesini rica ediyor, 'sende en büyük indirim var, hiç kimse bilmesin' diyor. Tüm velilerin aralarında her şeyi paylaştığından habersiz. Organizasyon sıfır derecesinde, 1 gün önceden hatta 2 saat önceden bir etkinlik olacağını söylüyorlar.

O kadar kitap parası alıp yıl sonu kitapların açılmadığını bile gördük, her iki çocuğumda da. Tüm veliler perişan. Kreşte çocuklarla ilgilenen yok, tuvalete bile yalnız gidiyorlar (bir takım olaylar oldu). Yazacak çok şey var, ama problem olduğunda çözmeye pek yanaşmıyorlar. Herkes yalan söylüyor, 'öyle şey olamaz' deyip geçiştiriyorlar.

28 Temmuz 2023 10:34

Okulda Eğitim Ve Disiplin Sorunları