Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Gökçen Gökçe GOP Şubesi Çok Ama Çok Kötü Bir Yer!

07 Haziran 2024 16:00

Gökçen Gökçe GOP şubesi evimize işimize yakın diye tercih edip gittik bir şekilde arkadaşım ve beni ikna edip dolgu ve botox yaptı orada çalışan bayan 16 bin tl paramızı aldılar yüzümüz gözümüz şişler içinde kaldık. Hem sağlığımızdan hem paramızdan olduk. Yetkiliyle görüşme sağladık haftalar sonra o da ilgilenmedi maalesef döneceğim size arayacağım deyip durdu ayrıca bu arada hiçbir yetkileri yok dolgu ve botox yapmak için gerekli şikayetimi yapacağım.

Özge
Özge

Size çok gülüyorum nursel hanim yazık size her zaman ahim yakanızda bunu aklınızdan asla çıkarmayın tırnak taktiğiniz saçımı yapiştrdiniz üstelik saçımı ben açtım kirpik taktiniz düştü bunlara neyin açıklamasını yapacaksanız acaba utanmadan sizde biraz olsun Allah korkusu olmuş olsaydı benim paramı işlem yapmadgim halde illegal hesaplarınızda tutmazdniz keşke biraz empati yeteneğiniz olsaydı kendinizi benim yerime koyup hem hizmet almadigsainz bir ürüne boşuna para vermenin ne demek olduğunu anlardınız belki

Nursel
Nursel

Merhabalar şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Ancak söz konusu şikayetiniz işletme kapsamında yapılan işlemler arasında bulunmamaktadır. Söz konusu işlem c vitamini işlemidir. Bu işlem kapsamında dahi oluşan morarmalar ile ilgili fotoğraflarla desteklenmiş ve tarafımıza iletilmiş bir şikayet olmamıştır. Dolayısıyla yaptığınız yorumlar isletmemizi karalamaya yönelik olup ticari itibarımızı zedeleme amacı taşıdığından tüm hukuki haklarımızı saklı tutmaktayiz.

Sibel
Sibel

Hangi hukuki haktan bahsediyorsunuz nursel Hanım acaba. Yanınızda çalışan elemanların hiçbirinin sertifakasi yok el altından dolgu botox yapıyorsunuz insan sağlığınla oynuyorsunuz fatura kesmiyorsunuz kendi şahsi hesabınıza para attırıyorsunuz daha saysak bitmez.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Botoks Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

25 Şubat 2025 09:41