11 Kasım 2024 11:17

Gök Grup Depolama Reklam Çağrı Merkezi Dans. Hiz. Litre. Firması tarafından gönderilen ağrı kremi setini Facebook reklamı üzerinden satın aldım. Reklam tamamen yalan ve yanıltıcı. Bu konuda şirketi nasıl dava edebilirim? Şirket reklamında yıllardır Gümüşhacıköy'de üretiminin yapıldığını, memnun kalınmazsa paranın on katının iade edileceğini söylüyordu. Kremin rengi görselde sarıydı ama gelen kremin ne olduğu belli bile değil, üzerinde yazan içerikle ilgisi yok. İlgili bakanlıklar bunlara nasıl müsaade ediyor, anlamış değilim. Zaten ambalajlar üzerinde herhangi bir izin vs. yok. Bu firmanın insanları yanılttığını düşünüyorum. Aksi durum varsa bana ulaşsınlar, ürünlerini iade alıp paramı iade etsinler, yoksa bu işin peşini bırakmayacağım ve her türlü dava açacağım. Kutusunda bile saçma sapan yazılar var. Üretici firma Gaziantep'te bilmem ne şirketi diyor, öyle bir firma yok. Dağıtıcı Kocaeli'de bilmem ne şirketi diyor, öyle bir firma yok. Bu firmanın ismi sadece kargo poşetinde geçiyor. Onun da ne numarası var ne de bir detayı. Yazıklar olsun, ülkemiz ne hale geldi. İnsanları yanıltmak ne kadar basit oldu. Ne diyeyim, bu şekilde insanları yanıltanların acısı en sevdiğinden çıksın inşallah.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 01:23

10 Aralık 2024 11:25
Gök Grup Depolama Yanıltıcı Reklam Ve İletişimsizlik Sorunu

15 Kasım 2024 17:07
Yanlış Ürün Ve İade Sorunu Yaşadım
Yanlış Ürün Ve İade Sorunu Yaşadım
Yurttaş sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 14:14
Gök Grup Depolama Çakşır Macunu Hatalı Geldi!

Gök Grup Depolama Kapına Kadar Firması Paramı Ödemiyor

06 Ağustos 2024 09:17