Glory Premium Wedding Venue Mezuniyet Balosunda Hayal Kırıklığı: Kötü Hizmet Ve Kalitesiz Yemekler

01 Haziran 2024 14:30

Glory Wedding Venue Pool Side'da kızımın mezuniyet balosuna katıldık. Çok güzel bir mekanda olacağı için mutluyduk. Fakat oraya gittiğimizde gerçekten büyük bir şok yaşadık. Servis kötü demek, servisi kötü ve yemekleri güzel salaş yerlere saygısızlık olur. İlk su istedik. Masalara su bile bırakmamışlar. Biraz bekledik, kendileri getirirler diye. Fakat gelen giden olmadı. Sonra bir tane Türkçe'yi bile kullanamayan biri - sanırım şef garson, çünkü diğerleri talimatları ondan alıyorlardı- geldi ve şuraya bir su koyun dediğimde, 'Su yok çünkü yanlış masaya oturmuşsunuz' dedi. Hem de numaralı ve kimin nereye oturacağımızın belirlenmiş olduğu masa için bunu söyledi. Neyse, bunu savuşturduk, sular geldi ve içebildik. Sonra menüde yazan sıralamada servis yapıldı ve bunun dışında ortada birisi bir şey ister diye tek bir garson dolanmadı. Kola diye bir şey getirmişler. BİM kola'nın daha çok şerefi var. Bu Coca-Cola'nın değil, BİM kolanın sulandırılmışı. Aralarda başka, masalara fazladan tek bir su bile getirmiyorlar. Servislerde yakalayıp, birkaç kere su istedik. 'Servisteyiz' deyip getirmediler. O kişi dua etsin, kızımın mezuniyetini bozmak istemedim. Yoksa çok ciddi sorun çıkaracaktım. En son pasta geldiğinde eşim 'Çay da olacak mı?' dedi. Ben de 'Su vermediler, çay mı?' dedim ve gülümsedim.

Fotoğrafçıya başta 3 fotoğraf için 200 TL verdik. En başından aldılar. Bir aile fotoğrafı var, 18 yıl önceki N72 telefonum ile bile daha iyi çekerdim. Daha kötü aile fotoğrafımız yok.

Buraya gitmek yerine aynı parayı ikinci sınıf bir düğün salonuna verseydik, aynı eğlence ile daha iyi ağırlanırdık. Önünden bir daha hiçbir eşimi, dostumu, akrabamı geçirtmem.

Melina sonuçtan hiç memnun değil

Saray Village Garden Düğün Organizasyonunda Orkestra Ve Personel İlgisizliği

04 Ağustos 2025 00:36

Serkan Yağcı Sporköy Tesisleri Hayal Kırıklığı Yaratan Düğün Ve Nişan Organizasyonu

12 Ağustos 2024 07:47
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Organizasyonu İçin Güvenilmez Mekan Deneyimi

09 Aralık 2024 13:12