Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Globber Yönlendirme Çubuğu Sorunu

17 Ağustos 2024 21:58

Globber bisikletin tutma yerindeki tuş bozuldu ve artık kullanılamıyor. Bu sorun ve benzer durumlarla ilgili yorumları okuyorum ve ürünün fiyatına göre bu gibi sorunların oluşması çok üzücü verdiğimiz para beklentilerimizi karşılamıyor maalesef. Yedek parçaların fiyatlarının yüksek olmasını geçtik parçaları bulamıyoruz. Ürün öyle köşede bir tablo gibi duruyor. Sorunların kısa sürede çözülmesini rica ediyorum

Hümeyra

Ben de bir sitede gördüm stok var fiyatı da 250 TL ama işimize yarayacak olan parça o parça mı emin olamadım

Tuba

Hangi site acaba bir atar mısınız bende bir bakmak istiyorum

Hümeyra

Merhaba, aynı sorun benim de başıma geldi. Yönlendirme çubuğunda ki bağlantı pimi kırıldığı için şu an bisikletin ön tekerini döndüremiyorum. Yani ebeveyn kontrolü iptal olmuş oldu ve dediğiniz gibi ürün kenarda beklemek zorunda. Siz yazalı 10 gün olmuş acaba halledebildiniz mi nasıl hallettiniz yardımcı olabilir misiniz.

Tuba

Maalesef herhangi bir şekilde geri dönüş sağlanmadı ürünü aldığıma o kadar pişman oldum ki yedek parça olarak ürün bir sitede satılıyor ve stok yok görünüyor.

Yağmur
22 Mayıs 2024 21:44
Elif sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 23:23

Globber Explorer 4in1 Bisiklet