Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Küresel Teslimat Lojistik İnsanları Yanıltıyor!

18 Ağustos 2023 23:11

Yurt dışından adıma bir arkadaşım kargo yolladı küresel global lojistik adı altında bir kargo firması benden gümrük için 2250 Euro istedi mecbur yatırdım.
Sonra sürekli her gün teslim etmek üzere olduklarını söyleyip bir sabah son gümrük evrakları için 6600 Euro daha istediklerinde durumu fark ettim bana bunu ödemezsem kargomu imha edeceklerini söylediler üstelik kargoyu alınca arkadaşıma belge vermemelerine rağmen bu parayı o belge için aldıklarını söylediler sürekli para talep eden bir firma.

Yorumlar (6)

Ahmet
Ahmet

Olmayan paketlere para ödemişsiniz geçmiş olsun. Yıllardır aynı yöntemle ilgili birçok mail adım. Para isteyenden bende para isteyince arayan soran olmadı.

Öznur

Birgul Hanım paketinizi alabildiniz mi peki

Zeyn
Zeyn

Aynı durum arkadaşımın başına da geldi. 2250euro istendi. Sonrasında 17 bin Euro istendi. Ödenmezse imha olacağını yazıp başka bir bilgi vermiyorlar doğru dürüst. Siz bu durumunuz kardisinda ne yaptınız nasıl bir yol izlediniz. Lütfen bilgi verebilir misiniz. Sonuç ne oldu.

Paketinizi alabildiniz mi

Ayfer
Ayfer

Merhaba, aynı sorunu ablamda yaşıyor şu an. Bir sürü para kaybı var bunu kurtarabildiniz mi? Bulabildiniz mi? Neler yaptınız paylaşmanız mümkün mü?

Binnur
Binnur

Peki alabildinizmi benimde başıma geldi