Gezenge Tur Büyük Balkan Turu Aksaklıkları

10 Eylül 2023 11:30

Gezenge tur ile 12-19 Ağustos tarihleri arasında büyük Balkan turuna katıldık. Otobüsümüz Viya Travel adında Çağla Tur, Balen Tur, Coral Tur, Gezenge Tur, Jolly Tur şirketlerinden oluşan karma bir gruptu.
Otobüs yolculuğumuzu 2 şoförle yaptık fakat mütemadiyen her gün kaybolduk. O kadar çok kaybolduk ki gezecek zamanlarımız azaldı. Yolcular navigasyon ile yol takip edip tarif ettik. Yine yolcular olarak kendi aramızda gezilen yerlerin hakkında bilgi sahibi olduğumuz konuları paylaştık. Bunu yapması gereken tur rehberiydi oysa. Tur rehberine göre de sorun şoförün yolunu takip ettiği için bize rehberlik edememesiydi. Karıştırılan yollardan dolayı sabah karşı 3 te otele giriş yaptığımız da oldu. Şoförler her hafta geliyoruz ama yollar sık değişiyor o yüzden karışıyor dediler ama gümrüğü bile bulamadıkları oldu. Koca otobüste yaşlı, genç, çocuk bir sürü insan vardık ve hem zamanımızı hem paramızı hiç ettiler. Bir daha ne zaman böyle bir tur için zaman ayırabileceğiz ya da maddi imkan yaratabileceğiz bilemiyorum. Umarım nu turun fiyaskolarıyla başkaları da mağdur edilmez. Bir sürü aksaklık yaşandı ama hiç birinde kendilerinde kusur görmediler hep başka şeyler ya da birbirlerine suç attılar. Kazasız belasız dönüş yaptık derken İstanbul İncirli ye doğru otobüsün benzini bitti. Tur otobüsünün benzini biter mi yahu? Bitti. Otoyol kenarında harap olduk. Benzinin bittiğini biliyorduk ve bizi otobüs küçük bir arıza yaptı diyerek inandırmaya çalıştılar. Benzinin bittiğini bildiğimizi söylediğimizde ben şoföre kaç kere dedim diyor rehber. Şoför de ben diğer şoföre dedim diyor. Yazdığım gibi kimse hatasını kabul etmedi. Otoyolda uzun bekleme sonrası bize tura gittiğimizden çok daha bakımlı, yeni bir otobüs gönderdiler. Kadıköy e kadar da o otobüsle devam edip kurtulduk çok şükür. Elinizde madem daha konforlu otobüs vardı neden koltuklarının kimi bozuk, klimalarının kimi çalışmayan, ayağımızı bile koyacak bir uzantısı olmayan bir otobüsle gittik onca yolu.

Gezenge Tur Memnuniyetsizliği

30 Ağustos 2023 13:12

Balentur Seyahat Yolculuğu

30 Ağustos 2023 18:27
Hülya sonuçtan çok memnun

Modi Turizm (Ordu) Sorunlar Yaşama

18 Temmuz 2025 10:18
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 11:02
GeziMola & Seyir Rota Travel Firmasından Şikayetçiyim
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

GeziMola & Seyir Rota Travel Şikayet

17 Temmuz 2023 13:57