Adem sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 13:55

Getmersive üzerinden yatırım yaptım ve kazandığım parayı çekmek istedim. 4000 USD yatırmam gerektiğini söylediler, fakat bende para yok. Üstelik yatırım yapmam için 500 bin borç ve kredi kullandım, onların tavsiyesiyle. 13 gün içinde kredini kapatırsın dediler. Zaman geçti, kimse bir şey demiyor. Ben de para çekmek istedim. Krediyi kapatmak için olmadı, karşıdakine sordum, işlem açıkken çekemezsin dedi. Bir de üstüne daha 300 bin kredi kullan, daha çok kazan dediler. Şu an eğer doğruysa orada yüklü param yatıyor ve ben borçlarımı ödeyemedim.

10 Haziran 2024 17:02

Girişi olub çıkışı olmayan bir yermiş. Kıbrıs'ta araştırma yapıyorum onarı bulmak için

Yorumlar (20)

Kenan

Bunlar benimde 250 dolarımı çarptı maalesef hiçbir şey yapamıyorlar Belli ki Türkiye'de büyük birileri var bunların arkalarında hiçbir kurum işlem yapmıyor bunlar milleti halen dolan dır maya devam ediyorlar kesinlikle girişi olan ve paranın çıkışı olmuyor bunlar çok büyük bir şe beke en'naz 15 ülkeyle Türkiye'de içinde iş birliği yaparak milleti dolan diriyorlar ve genelde Baykar yatırım pi lat formu vea Türk petrolleri gurubu bu kurumların isimlerini kullanarak dolan dırı yorlar ve istik ba rat savcılık mahkeme polis hiçbir şey yapamıyor paranız benim param gibi gidiyor alamıyorsunuz bir daha kesinlikle şu kadar daha yatır alırsın dediklerine kan mayın yatırdıkça paranız gider inan mayın para yatır mayın haber alırsanız gelişme olursa banada haber edin

Yunus

Şikayet ettinmi Herhangi bir sonuç çıktımı

Merhabalar paranı alabildiniz kardeş

Hayır

Cihan
Cihan

Adem bey sizinle iletişime geçebilirsiniz bende mağdur edildim siber suçlara gittim. Bir şey çıkmadı. Toplu olarak savcılığa şikayette mi bulunmamız gerekiyor acaba. Belki bir şeyler yapabiliriz

Emrah
Emrah

İşlem kapandımı parayı çekebildin mi kardeş

Yunus

Paranı çekebildinmi kardeş eğer paranı çekebirsen bize haber verirmisin bizde çekelim

Adem

Hayır. Doğruysa para duruyor kendim yatırım yapıyorum. Her yolu deniyorum ama çekemiyorum

Yunus

Bunlar çok büyük bir organize bunlara nasıl ulaşabilirizki hepsi yurt içinde ama nerelerdeler birkaç tanesine ulaşabilsek ibreti alem yapardık ama ulaşılamıyor tespit edilemiyor siber suçlar savcılık polis hiçbir şey yapmıyor

Adem

Bir gün illaki açık verecek o zaman görüşürüz

Yunus

Aynen Adem kardeş bir daha 3250 aldılar onu borç aldım şimdi ödeyemiyorum bunlara hiçbir şey olmuyor nasıl oluyorsa sanki devlet yok gibi

Adem

Yunu kardeş çok geçmiş olsun. Ben araştırmaya devam ediyor inşallah bir gün elime biri düşer o zaman atıkları saçmalık nasıl yutacak

Adem

Keşke biraz araştırsaydın veya sorsaydın. Ben Ankara'daki adresi aradım kendini Osman Akın şirket sahibi diye tanıtan kişi orada oyk kimse tanımıyor. Ve normalden aramıyorlar WhatsApp üzerinden iletişime geçiyorlar. Hem şirket diyor bir tek numaradan arıyor sanki başka numara yok koskoca şirket. Orası şüphelendirdi beni. Bir de hesaba para yatana kadar ödemesi yok dediler, işlemi başlattık ve 4600usd gerekli dedi buna nasıl inanayım bir de param yok ki

Yunus

Adem kardeş Rasim denen şahısa inanma oda onlardan o dediği site sahte Ankara teknoparkt sitesini kullanarak Ankara teknoparkt görsellerini kullanarak yine ikinciye insanları mağdur ediyorlar beni ikinciye yine mağdur edildim inanma çoluk çocuk perişan olduk ne yapacağımı bilmiyorum yorumlar hep onların adamları

Adem

Yunus kardeş sakin demek ki para verdin. Ankara'daki adresi veya o numarayı normalden ara kulanım dışı diyor zaten oradan belli ama bilmezden gelip onlarla dalga geçmek iyidir. Bir de 4600usd para istiyor.

Yunus

Sorunu çözersen benimle iletişime geçiniz ben çözersem seninle iletişime geçerim

Tamam. Sanalda çok geçmiş olsun

Yunus

Bende senin gibi mağdurum kardeş bana aynısını dediler kredi çektirdiler 14 gün cayma bedeli ile ödersin dediler çekmeme izin verilmiyorlar senin 500 bin lira kredi çektirdiler şimdi ödeyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Erkan
Erkan

Yunus Bey bir çözüm bulabildiniz mi. Buldu iseniz buradan yazabilir misin.

Yunus sonuçtan memnun değil

Getmersive.com Denen Borsa Beni Mağdur Edildim

22 Mayıs 2024 13:38
Getmersive.com Denen Borsa Beni Mağdur Edildim
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Cryptoıfx Çekim Taleplerinde Yaşanan Sorunlar Ve Güven Eksikliği

24 Aralık 2024 11:20
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 16:59