Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Genetiks Sağlık Hizmetleri Yapılmayan Testlerin Para İadesini İstiyorum

02 Nisan 2023 11:19

Acıbadem hastanesinden bir takım testler için buraya yönlendirdiler. Bizi gayet güzel karşıladılar. Bir yola koyulmak için uzlaştık hanımım ve ben kan verdik 2 şer tüp memleketimize geldiğimizde kan ların kayıp olduğunu tekrar kan aldırıp yollamamız gerektiğini söylediler bu işlemi de gerçekleş dir dikten sonra ödemeyi de kredi kartım ile yaptım, işlemler başlamadan aldılar. Testlerin sonucunda delme çakma bir sürü ıvır zıvır yalan dolan. Memleketimde bir hastaneye gittim kalp doktoruna hiçbir şeyin yok dediler. Burası para kazanmak için kurulmuş bir işletme saygılarımla unutmadan ödeme yapıldıktan sonra iletişim kurma ihtimaliniz sıfır o kadar ilgililer.
Tahlillerimiz tüp bebek tedavisi içinde sağlıklı bebeğinizin olma ihtimali görmeyen genetik bir tanı merkezi için söylemem gereken tek bir şey var bende sağlıklıyım ve bebeğimiz de sağlıklı oldu hukuki sürece en kısa zaman da başlayacağımı tarafınıza bildirmek isterim. Kredi kartımdan çektiğiniz paranın tamamı nı ivedi bir şekilde iade etmenizi talep ediyorum.