Şeyma sonuçtan çok memnun

Gelecek Varlık Yönetim Gelecek Varlığa 10ay Önce Ödeme Yaptığım Borç Hala UYAP'ta Görünüyor

06 Ağustos 2024 21:07
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunum firma yetkilileri tarafından çözüldü. Teşekkürler.”

Gelecek varlığa düşen borçları 10 ay önce kapatmama rağmen hala UYAP'ta borçlarım silinmedi. Tüm borcu ve icra müdürlük dosya ücretlerini ödememe rağmen ve bu süreçte tekrar silinmesi için mail attığım halde dosyaları hala UYAP sisteminde görüyorum. Bu durumla ilgili gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

07 Ağustos 2024 09:25 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Saygılarımızla, Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

12 Ağustos 2024 13:13

Firma tarafından 2 kez arandım, kendi sistemlerinde kapalı olduğunu söylediler. Devletin sisteminde bu sabah itibariyle hala görünüyor. Bu durumla ilgili fotoğrafları kendilerine ilettim. Konu ile ilgili çalışma yapıp tekrar tarafıma döneceklerinin bilgisini verdiler.

15 Ağustos 2024 17:24

Sorunum firma tarafından çözüldü. Teşekkürler.

15 Ağustos 2024 17:26

Sorunum firma yetkilileri tarafından çözüldü. Teşekkürler.

15 Ağustos 2024 18:08

Merhaba; Müşterimiz ile şikayeti hakkında görüşme sağlanmış ve şikayet konusu çözümlenmiştir. Saygılarımızla. Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

Yunus sonuçtan çok memnun

18 Mart 2025 16:25
Isa sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 18:58
Gelecek Varlık Yönetim Mağdurum Ve Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum
Gelecek Varlık Yönetim Mağdurum Ve Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

19 Şubat 2025 09:44
Ebru sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 17:07
"Müşteri temsilci Sadik bey in desteği ile işlemlerim hızlı çözüldü. Teşekkürler."