Gazi Üniversitesi Hastanesi Endokrinoloji Polikinliği Randevu Alamıyoruz!

10 Mayıs 2024 15:56

Gazi Hastanesi Endokrinoloji Polikliniği hastasıyız. Bizim her üç ayda bir defa kontrol için gelmemiz gerekiyor; ancak bunun için öncesinde randevu almamız gerekmekte. Tamam, buna razıyız. Siz bize randevuların cuma sabah saat sekizde açıldığını söylüyorsunuz, bu da kabulümüz. Ancak cuma sabahı saat sekizde aramamıza rağmen gün boyunca devamlı aramamıza karşın hep meşgul oluyor. Telefon çalsa bile hattan çalıyor ve kimse cevap vermiyor. Hastanenin genel telefonundan aradığımızda ise 'Takipli hasta iseniz doktor randevusu verebiliyoruz.' deniliyor. Takipli hastayız ve bize bu sefer de 'Poliklinikten randevu alın.' deniyor; yani baştan savma bir tutum sergileniyor. Acaba bizim ölmemiz mi gerekiyor? Bir şeyler yapabilmemiz için internetten randevuya baktığımızda hepsi dolu ya da kapalı oluyor. Bu perşembe gecesinden mi doluyor randevular? Sekreterleriniz çok ilgisiz, kimin eli kimin cebinde belli değil. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Eğer yapılmazsa CİMER'e başvuracağımı bildirmek isterim.

Aynı Doktorla Sürekli Yaşanan Randevu Ve İlgisizlik Sorunu

26 Haziran 2025 12:31
ayni-doktorla-surekli-yasanan-randevu-ve-ilgisizlik-sorunu-1.jpg
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Endokrin Polikliniğinden Randevu Alamama Sorunu

28 Mayıs 2025 20:39
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğinde Uzun Bekleme Süreleri Ve İlgisizlik

27 Mayıs 2025 13:29

Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde Randevu Çilesi