Serap sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Gazi Mustafa Kemal Mesleki Ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi Mahremiyet Yok

01 Haziran 2023 20:17

24.02.2023 tarihinde hastanemiz ortopedi ve travmatoloji poliklinik dr. ****beye muayene oldum, maalesef. Sırada bekleyen genç, yaşlı, kol, ayak, diz, el, bilek aklınıza hangi eklem, hangi şikayet gelirse gelsin. (kırık, çatlak vs.) hekim aynı reçeteyi uyguluyor. İki tür SGK tarafından karşılanmayan Kollajen enjeksiyonu. 2/4bin aralığında fiyatları değişiyor. Çatlak ayağım için gittim bana da aynı iğneyi yazdı. Bu Kollajen iğne her derde deva mı? Kapısının önünde herkesin elinde aynı kutu enjeksiyon bekliyor. Tabii tek problem bu değil. Doktor muayene odasına 2/3 hastayı birlikte alıyor. Kime bakıyor, kiminle ilgileniyor belli değil. Kadın erkek ayırmadan oranı aç, buranı göster gibi zorluyor, dokunsal muayene zaten yok, sadece göz muayenesi var, o da diğer yabancı hastaların yanında. Doktor, hasta mahremini de hiçe sayıyor. Kontrol edilip denetlenirse eksiği bulunmaz ama daha fazlasını bulabilirsiniz. Aynı hastanede yine ortopedi doktoru ***** bey var. Aşırı agresif, obsesif ona nereden çattık derken bu daha garip bir tecrübe oldu. Rica ederim, hastaların da insan olduğunu aklınızda tutun. Sağlık görevlilerine yapılan şiddetin her türlüsüne karşıyız ya, sağlık görevlilerinin yaptığı bu şiddete ne demeli peki?

Yücel sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 10:53

03 Nisan 2024 02:01