Melike sonuçtan hiç memnun değil

G-Nes Butik (iconasline) İconas Abiye Alsancak

26 Ağustos 2024 11:17

Alsancak Iconas mağazasına 25.08.2024 tarihinde gittim. Sipariş verdiğim ve parasını peşin ödediğim elbisemin boy ölçüsünün alınması için gittim. B**** Hanım, 12:00'de açılan mağazaya 12:35'te geldiği için 12:35'e kadar bekledim. Girdiğimde boy ölçüsü provası için geldiğimi söyledim, kesinlikle alamayız dedi. Şirketin yetkilisinin kesin kararı bu, şirket yönetmeliğimiz dedi. Bu kadar bekledim, sizi 2 yaşındaki bebeğimle bekledim dedim, siz de 35 dakika geç kaldınız, bunun için tek bir laf söylemiyorum size dedim. İnsanız hanımefendi, olabilir dedi. Beklediğim için bir laf söylemedim, sizin için olabiliyorsa benim için de olabilir. İstisnalar 6 gün Manisa'da çalışıyorum ve saatlerinize hafta içi, cumartesi yetişemiyorum dedim, hala kaba bir dil ve üslupla alamayacağını söyledi. Sonra başından savar bir tavırla yanındaki çalışma arkadaşına zoraki sussun da gitsin dercesine boy ölçümü aldırttı. O zaman paramızı iade edin, başka yerden alalım dedik, iade edemeyiz dedi. Kendilerine CİMER'e yazmadan yetkiliyle konuşmak istediğimi söyledim, kabul etmedi, yazabilirsiniz dedi. Bu konuda yetkililerinin tarafımla iletişime geçmesini rica ediyorum. Elbisemi aldıktan sonra asla bir daha Iconas'tan ne alışveriş yaparım ne de yönlendiririm.

Yanlış Beden Elbise Ve İade Sorunu

14 Ağustos 2023 11:31

Büşra
03 Mayıs 2025 19:33
İade Sürecinde Yaşanan Gecikmeler Ve Müşteriyle İlgisiz Yaklaşım
Sema sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebinde Kötü Davranış Ve Saygısız Üslup

05 Haziran 2025 16:40